Resultater
Home 
Triumfer 
HVB 1 
HVB 2 

 

 

Baggrund.

 

Når man starter en børnefodbold afdeling, er det ikke med det formål for øje at vinde så meget som muligt og at det er det eneste vi stræber efter.

Men vi "spiller også for at vinde", men mest for at udvikle spillerne og holdet, samt gøre det sjovt at spille fodbold og mange mener at det også er sjovest at vinde, især spillerne (se HVB spillernes svar på spørgsmål om mål for dem og holdet I 2003-2004, 8 udad 10 svarer; "at vinde"). Så det er en naturlig del af børn's udvikling og at dyrke sport, at man vil opnå et resultat, ikke for alt I verden, men at gøre sit bedste.

Derfor er vi heller ikke bekymret over at HVB årgang 92 har mange sejre bag sig, for vi prøver at huske spillerne på at efter denne kamp, kommer der altid en nye og at vi skal nyde vore gode resultater indtil næste kamp, så starter en ny lille historie.

En anden opgave I den forbindelse er at holde spillernes fødder på jorden, da så mange sejre og vundne turneringer ofte får spillere, trænere og ledere, til at miste jordforbindelsen og det har vi I al beskedenhed været ret fokuseret på og gode til at undgå indtil videre, men holder et vågent øje med spillere eller andre, som kunne få "nykker" og prøver at få alle til at fokusere på fremtiden og ikke at vi p.t er ret godt kørende.

Udviklingen er igang, men ingen kan spå om fremtiden !

Hvem skal være højre back eller venstre kantspiller når vi bliver ynglinge ?

Ingen har svaret, vi arbejder bare stille og roligt hen mod næste opgave, mens vi bringer bolde, smil og glæde frem på banerne.

 

 

 

 

 

 

 


Copyright(c) 2004 HVB 92. All rights reserved.