Udland
Home 
Triumfer 
HVB 1 
HVB 2 

Geusselt CUP blev en stor oplevelse

 

 En stor tak til sponsorererne på turen : Lions Club og Stokholm Vinimport

Samt de 23 forældre og søskende som tog med og støttede os, billeder fra turen vil kunne ses på denne side I nærmeste fremtid.

Vi håber at Benny og Bo også næste vil arrangere en tur til udlandet og gerne med Lilleputpiger !!!

Udlandsturen 2004

Hvor skal vi hen?

Vi er tilmeldt den største forårsturnering i Holland, som hedder Geusselt Cup. Der deltager 100 hold i cuppen. Turneringen foregår i Maastrict i det sydlige Holland. Kampene afvikles på samme anlæg med ca. 15 baner. Vi skal derfor ikke transporteres til forskellige baner mellem kampene. Anlægget ligger lige ved siden af MVV´s stadion. MVV spiller i den hollandske æresdivision.

Hvad er programmet?

Vi ankommer til Maastricht sent fredag eftermidddag. Programmet starter med et ledermøde fredag aften. På samme tid kan spillerne deltage i en straffesparkskonkurrence – hvis vi da ikke vælger hygge os på vores sportshotel i stedet. Turneringen starter lørdag efter åbningsceremonien på sportsanlægget. Turneringen afsluttes med præmieoverrækkelse og lederkamp søndag eftermiddag og en farvel fest om aftenen. Mandag morgen rejser vi hjem til Danmark igen.

Hvad kan far eller mor lave, mens du spiller fodbold?

Maastrict er en gammel romersk by ved floden Maas i det sydligste Limburg. Byen betragtes som en af Hollands skønneste byer. Byens hjerte er det såkaldte ”Vrijthof”, en stor plads med restautanter, fortorvscafeer, pubs, butikker m.m. Vrijthof omkranses af snævre og hyggelige butiksgade og stræder. Er man ikke til dette er St. Pietersbergs huler få km fra byen et besøg værd. Man kan også sejle ture på floden Maas.

Hvordan bliver kampene spillet?

Vi er garanteret minimum 5 kampe af en spilletid på 2x 12½ min. Vi kommer helt sikkert til at møde hold fra flere lande. I 2003 blev lilleputrækkerne vundet af hold fra Holland og Irland.

Hvor skal vi bo?

Vi skal bo på et godt vandrehjem ”City-hostel De Dousberg” beliggende i udkanten af Maastrict.   Værelserne er med 6-14 senge, alle med bad og toilet. Sengelinned er der, men du skal huske håndklæde. På vandrehjemmet er der: restaurant, cafe, bar, swimmingpool og diverse sportsfaciliteter. Der vil bo 234 på vandrehjemmet, som sikkert alle sammen deltager i Geusselt Cup. Vi var heldige at få de allersidste ledige pladser og der står flere hold på venteliste. Vi kommer til at spise morgen- og aftensmad på vandrehjemmet.

Hvornår skal vi af sted?

Vi kører med bus meget tidlig om morgenen den 9. april 2004 og kommer hjem sidst på eftermiddagen den 12. april 2004. Da vi er omkring 40 der skal med på turen, er vi blevet lovet vores egen bus.

Lidt om de praktiske ting til far og mor

Vi skal betale turen til rejsebureauet i 3 rater i midten af december, januar og februar. Der vil derfor være fint, om der sker indbetalinger til rejsekontoen, så vi kan klare disse betalinger.  Prisen er kr. 1.580 pr. person. Der er udleveret girokort til brug for indbetalingerne.

Det er ikke planen, at vi vil lave et fællespas til turen. Forældre må derfor sørge for pas eller indskrivning i eget pas.

 

Vi vil senere lave en huskeliste.


Referater
[Home][Nyheder][Truppen][Træning][Info][Rejser][Resultater][Billedarkiv][Kalender][Links][Kontakt]

Copyright(c) 2004 HVB 92. All rights reserved.