Referater
Home 
Triumfer 
HVB 1 
HVB 2 

 

 • "Bedst når det gælder 2"
 • "5 minutter I Eliteøst"

Fodbold kan være et ondt og uretfærdigt spil, når man kan komme hele følelses registeret igennem på 7 minutter. For kval-kampen om en plads I Elite Øst rækken udviklede sig til et drama til sidst som FCR tabte 2-3, efter at have ført 2-1, kun 7-8 minutter før tid ! (der blev lagt lidt rigelig tid til)

Det var selvsagt en kæmpe skuffelse for spillere, trænere og supportere, men sådan kan fodbold også være, vi plejer bare at være I de andre roller, da vi tog 4 SM titler og 2 pokaltriumfer, men heldet har ikke været med FCR I foråret, så jeg håber at jeres VM manager ambitioner går bedre. Og at Togo henvender sig til trænerteamet, så skal vi nok råbe dem frem (P "Fister" bliver desværre!).

Uheld og tilfældigheder, sammen med en bane som jeg ikke har set ringere siden jeg I Jylland så roemarker og en KBU dommer som ikke var os behjælpelig som helt neutral opmand.

Men vi må selv tage vores del af ansvaret for at vi kunne have lukket kampen til både 2-0 og 3-1, men 9 minutter før tid gik Hvilo flot fri igen og udenom B 93 målmanden, men fra en skarp vinkel ramte hans inderside afslutning 3 meter fra mål stolpen !! (Spillede iøvrigt igen flot med sin overbelastningsskade).

FCR kom ellers igang efter en nervøs start, hvor B 93 var aggresive. Det tog gutterne lidt tid at vænne sig til, men på et flot opspil a la kampen mod AB, spillede Leen og Damm sig igennem og med flot aflevering, som Hvilo skulle sætte en inderside på. Der var endnu et par af disse chancer, hvor Damm kunne have været egositisk (men det er han jo desværre ikke), men hans aflevering kom ikke frem p.gr.a. huller I banen og Hvilo forsøg blev blokeret og Leen's flotte venstre bens skud, gik lige forbi.

2. halvleg udviklede sig fint indtil vi ikke kom frem og en B 93 spiller kunne hamre bolden ind langt udefra (flot mål). Men midt I B 93 presset, fik FCR på en kontra skabt af forsvaret og Damm, og Hvilo kunne score flot på denne friløber.

Desværre fik det også dommeren til at yde B 93 kunstig åndedræt, ved at give gult til FCR I en situation som ikke var så dramatisk, som da Morten blev skubbet ind I B 93 udskiftningsbænk eller Kriller blev slagtet bagfra (uden gult til B 93) !! Man bør overveje retur kampe !!

Men desværre fik 2-1 målet og det gule kort, en lidt nervøs stemning frem I de bagerste rækker, hvor vi ikke valgte den rigtige løsning I et par farlige situationer (ærgerligt for de bagerste rækker gjorde det flot endnu engang), og så dumpede bolden ned for fødderne af en B 93 spiller som udlignede fra tæt hold. Så skulle vi til at se på omkamp, men bedst som vi var inde I det 38-39 minut (!), scorede B 93 til 2-3, på en flot friløber som angriberen fik med, med nakken !!

Stor respekt for det boldsikre og flot fightende/spillende B 93 hold og flot at de med 5-6 årgang 93 spillere satser meget teknisk, med bevægelige hårdt tacklende små gutter, tak for den spændende kamp til jer. Tak for kampen til Dommer Miki, som skabte et drama.

Midt I skuffelsen gutter, så husk at bare fordi man taber til sidst til et godt hold, er I ikke blevet dårligere som spillere eller hold, men bare lidt mindre heldige end da I hjemførte 4 SM og 2 pokaltitler.

Nu trænger vi alle til ferie, så glæder vi os til at spille Vildbjerg CUP, DM (formoder jeg) og spille en god gang fodbold I række 1 og så venter der den store oplevelse I London I efterårsferien. Op med hovedet gutter I har lavet mange flotte kampe I foråret !!

"Bedst når det gælder 1"

"FCR spillede flotteste kamp I år"

Jeg læste engang en bog om sportspsykologi som hed "Bedst når det gælder". Det levede FCR til fulde op til I den sidste og afgørende kamp om retten til at møde B 93 om en Elite Øst plads og DM.

Holdet spillede simpelthen årets bedste kamp og gav sig de 100% som aftalt + 10% mere I den varme gryde på bane 1 I Bagsværd mod AB.

Et kompakt, kontant og flot spillende forsvar var fundamentet for at AB ikke kom til chancer I 1. halvleg og kun under det sidste pres fra AB de sidste 10 minutter, sikken flot indstilling og placeringsevne der blev vist af David, Mathias A., Nicki, Kriller og Sø., Især Nicki præstation var imponerende trods at han ikke var på toppen. I målet stod Saabye sikkert og dirigerede, og tog fra på AB fremlægninger.

Midtbanen kan ikke roses nok for at tilbyde sig igen og igen, samt en kæmpe løbearbejde I varmen, jeg kender 5-6 drenge som har sovet godt og længe, for Alex, Damm, Lasse, Morten, Holt, Skov. Helt fremme viste Hvilo og Leen flot arbejde og selvom Hvilo havde en forstrækning I låret viste han stor styrke og hans vigtighed for holdet, ved at være med I alle mål, med 3 assists og en scoring, flotteste indsats sammen med Hillerød kampen.

Efter en meget nervøs start fra begge hold, fik FCR roligt men sikkert greb om kampen og fik AB til at løbe I små trekanter og fine kombinationer og på en af disse flotte angreb I venstre side fik Lasse, Damm og til sidst Hvilo spillet sig flot igennem og Damm kunne trille frispilningen over stregen til en dejlig 1-0 føring. Vi havde et par halvchancer mere inden halvleg, men det blev ved 1-0.

2-0 blev det efter Damm frispark som, Lasse headede videre til en fri Hvilo som sikkert flugtede bolden I kassen. Herefter prøvede FCR at trække tempoet ned og sikre sig defensivt, hvilket lykkedes fint, for på en kontra, hvor vi igen var hurtigst I omstillingsspillet blev Hvilo's skud halvklaret og Morten fulgte flot op og 3-0, desværre blev vi herefter presset I bund og AB fik reduceret til 3-1, men så meldte ellers skadede Hvilo sig ind I kampen igen, da Gutterne var flade og ved at holde fast I boldene og skabe en flot oplægning til Damm, var han med til at afgøre kampen. Damm vippede dog flot med hælen bolden over en AB'er inden han sikkert sendte FCR på 4-1 og til en finale kamp om det store mål, at komme I Elite Øst I efteråret.

STOR STOR indsats af alle mand - kan kun finde positive ting I dag og vi er meget stolte af jeres præstation, kan vi holde dette niveau får vi også en flot kamp mod B 93.

Tak til AB og Dommeren for kampen.

Kampens spillere: Hvilo og Damm

Kampens fightere: Resten.

Kampens detalje: Vi var bedst forberedt !! Både taktisk og mentalt !!

FC Roskilde - Ledøje Smørum Fodbold 1-2

"FCR mangler heldet og skarpheden"

Selvom FCR spillede en god kamp og havde chancer nok til at vinde kampe, ville bolden ikke ind og trods mange flotte angreb var vi ikke skarpe nok I front I dag.

Når man så møder et Ledøje hold som på dagen spillede flot og stod godt i den centrale defensiv, skal man ikke forære mål væk. 0-1 lignede til forveksling U21 holdet blunder til sidst (så er det vel også tilladt for U14 !). Endnu et hovedstødsmål efter hjørne inde I det lille felt.

FCR spillede dog flot videre og der var flotte gennemspillede angreb, som dog ikke bliv afsluttet kynisk nok eller tålmodigt nok, så at chancen blev endnu bedre eller større.

0-2 efter en fremlægning hvor vi igen ikke får kommunikeret eller sørger for at gå på bolden.

FCR pressede herefter resten af kampen, og fik spillet sig til 4-5 mere eller mindre friløbere og ligeså mange skudmuligheder, men heldet og skarpheden var brugt/glemt I dag, og når Ledøje var farlige på kontraer stod Saabye sikkert.

Et kvarter inde I 2. halvleg fik Hvilo reduceret på et flot friløber skabt af David, men selv om presset fortsatte halvlegen ud reddede en fod eller Ledøje's dygtige målmand de chancer der blev skabt.

Kampens oplevelse og kampen bedste spiller var dog en opmuntring, da Damm udfoldede alt han havde, med flotte detaljer, frispilninger og teknik, men hans kreativitet blev ikke belønnet på en dag hvor det sidste træk blev for langt eller vi ikke fik afsluttet eller afsluttet for tidligt.

Men stadig en flot kamp af begge hold og held og lykke til Ledøje, som nu ligner et hold som skal spille I det finere selskab til efteråret. Vi kan stadig med 3 point mod AB tage en DM plads og spille om at komme I Eliteøst og det går vi sten hårdt efter.

Kampens spiller: Saabye

Kampens fighter: Damm

Kampens oplevelse: Damm

"BIF - FC Roskilde (3-0) 6-3"

FCR har nu opnået 2 uafgjorte halvlege med BIF og det må være et flot delmål for et FCR hold som skal spille op til sit bedste på dagen og have heldet for at slå et så stærk BIF hold, som er stærk besat på alle pladser og godt sammenspillet. Og spiller en flot gang fodbold og får flyttet os pænt rundt.

I modsætning til den første kamp fik FCR ikke fat fra start, dels på grund af den stærke modvind og lidt for bløde markeringer og vi var advaret og havde snakket om at være påpasselig overfor lille Mathias, men efter kun et par minutter blev han ladt alene I FCR feltet og 1-0 til BIF, kun et par minutter senere kunne de komme på 2-0, og igen på et angreb hvor vi bliver fanget for langt fremme og vi ikke står tæt nok på. 3-0 ved den mindste på banen på hovedstød efter hjørne !!!!!!!

I halvlegen fokuserede vi på muligheden og at vinden vil være med til at skabe presset, med tålmodighed og kombinationsspil skulle vi kunne komme ind I kampen igen. FCR fulgte rådet og vinden, som lagde bolden ind på Alex's flotte hjørne og få minutter senere blev Hvilo spillet flot af Alex og scorede sikkert til 3-2, og vi levede meget igen, og hvis vi I denne fase havde haft lidt mere tålmodighed, og ikke villet udligne med det samme, ville det have blevet et mindre nederlag eller point. Men på en kontra har BIF endnu en gang deres 12.mand (ham I sort) på deres side og scorer på et klart offside mål og især I denne fase var det meget svært for FCR at få kendelser til deres side, hvorimod selv Frank fik frispark for et lille puf, ærgerligt at vi ikke fik mere fairness I denne gode periode, for det er svært opad bakke at få fat I bolden. når der skubbes og puffes uden at vi får noget og I den anden ende af banen må vi kun kigge på modstanderne, for BIF havde nok vundet alligevel !! eller havde de.

Det er ikke en undskyldning men en konstatering efter mange besøg og referater fra BIF kampe I Brøndby. Og med det gode hold burde de nem selv klare skærerne.

Det slog moralen og kampgejsten I stykker hos FCR som lod 2 yderligere mål gå ind alt for let, inden Damm, Alex og Hvilo sluttede af med flot kombinationsspil og en helflugter af Hvilo til slut resultatet 6-3, (Tennis cifre, som man ikke skal spøge med til andre, men det første hold som scorer hele 3 kasser mod Brøndby, flot gutter).

Men set over hele kampen kan FCR spillerne dog have ære af kampen efter flot offensiv spil og for en høj moral 3-0 nede og gå ud og være tæt på at få point med hjem.

Kampens spiller: Hvilo

Kampens fighter: Alex.

Kampens detalje: FCR målet til 6-3

Kampens unåder:

Frank's konstante verbale trusler mod Hvilo og andre, husk det er drenge fodbold og ikke rocker krig ! (giver det intern karantæne, det håber vi ikke !)

 

FC Roskilde - Hillerød GI (2-0) 6-1"

HGI røg ind I FCR's kombinationsmaskine når den er bedst og FCR spillede igen som et hold og unyttede sine chancer flot og fik spillet sig til mange chancer. I en kamp hvor også HGI spillede flot med indtil de sidste 10 minutter, men fik ikke scorede på sine tilbud, da FCR forsvaret var påpasseligt og ofrede sig I alle nærkampe.

Allerede I det 3. minut kombinerede Damm og Alex sig igennem til en flot 1-0 scoring af Alex, hvorefter de senere I halvlegen byttede roller og Damm scorede til 2-0 på endnu et flot kombineret angreb, med Alex som assist.

HGI havde deres tilbud på overlæggeren og I fri position med Saabye, som dog stod godt og sikkert I målet, samtidig kunne FCR have øget på Mikkels flotte hovedstød på stolpen og da FCR havde 2 spillere var fri, men blev fejlagtig dømt offside.

I 2. halvleg kom FCR på 3-0 ved kampen fighter Mathias A., som langt udefra så at HGI's målmand var langt ude af målet og lagde bolden ind, sikken et gennembrud.

Desværre fik Damm gult og HGI presset gav dem en chance som de flot scorede på, men I de sidste 10 minutter blev der lavet mål opvisning af FCR, hvor Leen scorede flot til 4-1 og 6-1 efter oplæg fra Damm og Alex, mens Hvilo flot fik scoret til 5-1 efter oplæg fra Leen, synd at den flotte detalje I 1.halvleg ikke lykkedes for Hvilo, det havde været årets mål I Himmelev Idrætspark, lækkert at se guttern igen spille det flotte fodbold de kan, nu ikke kun på træningsbanen !

Kampens spiller: Alex

Kampens fighter: Mathias A.

Kampens detaljer: Var der mange af !!!

Avedøre IF - FC Roskilde (0-2) 1-7"

"FCR flotteste halvleg I år"

FCR fik spillet den flotteste halvleg hidtil I foråret, da Avedøre blev besejret. Et ellers flot kæmpende og ikke udfarligt Avedøre mandskab som bliver bedre og bedre, holdt 0-2 ved pausen, men efter en alvorlig pausesnak var FCR som forvandlet og lavede det ene flotte angreb og mål efter det andet, kun et gult kort lavede en lille pause I de teknisk flotte kombinationer og afslutninger, og en Avedøre reducering.

Så holdet fandt det rigtige rytme og speed I kombinationsspillet, som vi har savnet så længe og det var ligeved at trænerne havde troet at I havde glemt det !

Kampens målscorer blev Mads H. 4, Alex, Leen og Mikkel 1 (første mål I FCR af Mikkel). Med flotte oplæg fra Mathias A., Damm, Lasse, Sø., Mikkel, Mads H og Alex. Så det blev en flot holdindsats og bevidste at når vi spiller som en enhed kan vi spille rigtig flot.

Kampens spiller: Mads H. flotte mål og flot afleveringsstation I 2. halvleg.

Kampens fighter: Alex spillede sin bedste kamp I år og var her - der og allevegne I 2. halvleg

Kampens detalje: Lasse flotte spil som indhopper og Damms flotte oplæg til Mads H.'s flotte hovedstødsmål.

”2006 FC Roskilde - foråret"

"Ledøje-Smørum - FC Roskilde (0-0) 0-0"

På trods af stor dominans, især I 2. halvleg ville bolden ikke ind for FCR, hvor Hvilo havde flere halv og hel store chancer, men dels en god målmand og heldet manglede, eller koldblodighed. Alex's frispark blev headet væk på stregen og så endte kampen 0-0, i en kamp hvor begge holds defensive del af holdet spillet næsten uden fejl og stod meget flot.

Kampens spiller: Nicki

Kampens fighter: Leen

Kampens detalje: Saabyes flotte nedtagning af høje bolde I feltet, klasse.

"FC Roskilde - AB (1-0) 1-1"

Bittert point tab I det sidste minut, ovenpå en flot fight på en umulig bane med stærk vind I ryggen til AB I 2. halvleg, hvilket gjorde at vi lod os presse for meget tilbage på banen til sidst.

Men forinden kunne FCR have scoret målet til 2-0, men både Hvilo og Leen manglede heldet I deres ellers flotte arbejde fremme I front, så det blev ved det ene mål somSø. skabte ved at sende en flot timet aflevering I dybden til Hvilo, som ikke svigtede, men bragte totalen op på 10 scoringer I foråret.

Kampens spiller: Nicki

Kampens fighter: Kriller

Kampens detalje: AB's flotte udligning

 

FC Roskilde - Avedøre IF (5-0) 10-0"

En ensidig affære hvor RFC bragte sig hurtigt på 2-0 og herefter styrede spillet og scorede på hovedparten af sine chancer I en kamp hvor der ikke var den store modstand for RFC.

5 mål af Hvilo, 2 mål af Leen, 2 mål af Morten og et på straffe af Alex

Kampens spiller: Hvilo

Kampens fighter: Leen

Kampens detalje: De mange flotte gennemspillede mål og angreb.

 

"FC Roskilde - Brøndby IF (0-0) 0-2"

Hvis vi havde scoret på det straffe i det 5. minut, havde vi så vundet ?

Nej, vi havde tabt alligevel, med det held vi sidder i. Damm's for bløde velplacerede spark blev taget, efter at Hvilo havde tilkæmpet sig et straffe på BIF's store Forsvarspiller Franck (sådan en spiller kunne vi også godt tænke os !). Desværre så vi ikke så meget til Hvilo som I Hillerød, men han fik da vist sin farlighed et par gange uden at have held I hans altid farlige afslutninger.

RFC pressede dog på resten af halvlegen hvor dels Hvilo og Damm havde gode forsøg, vi så bedre ud end BIF i 1. halvleg. I 2. halvleg fik BIF overtaget uden at komme til de store åbne chancer mod et velspillende RFC forsvar.

Men midt I halvlegen forsøger forsvaret at sparke væk og rammen en BIF spiller I ryggen, hvorefter bolden springer ind til en fri Mathias (Offside ?), som flot spiller ind til en let scoring midt for mål.

Herefter satsede RFC hele butikken, hvilket gav et par chancer til udligning, men heldet og skarpheden manglede I dag og BIF kunne score på en flot kontra I de sidste minutter.

På trods af skuffelsen en flot kamp af RFC I store dele af kampen, men vi glæder os til at bane 4 er klar nu, så vi kan komme til at spille mere kombinationspil, som vi er vant til.

Op med hovedet gutter vi tager revanche I Brøndby og I næste uge, hvor vi udover at søge og tro på heldet, skal give den 10-15% mere og hjælpe hinanden endnu mere for at få fælles succes.

Tak for kampen til BIF, dommer og Stokke (vi var ikke hårde ved dig idag!)

Kampens spiller: Frederik Skov

Flot præstation af FCK fan nr. 1, I sin kun anden turneringkamp, det lover godt.

Kampens fighter: Nicki V. Nielsen (tæt forfulgt af Alex)

Kæmpede bravt med BIF angriberne, og dem som var I næheden af ham fik ikke noget !

Kampens detalje:

BIF Kyniske og RFC "det modsatte" (Undrer RFC træneren en del!)

"Hillerød GI - FC Roskilde (3-1) 4-4"

Hele oplægget før kampen var glemt allerede efter 7 minutter var vi bagud 2-0 og resten af kampen var op ad bakke eller modvind.

Men på trods af en knoldet bane og stærk sidevind viste begge hold at de hører til I den absolutte top I drenge fodbolden på Sjælland. Hvor begge hold især offensivt I dag lyste op. Mens defensiven ikke var helt kørt ind for især FC Roskilde, så selvom vi både før kampen og I pausen havde sat næsen op efter sejr, måtte vi glæde os over et point trods alt.

Efter de første "foræringsmål" til HGI, overtog FCR overtaget og havde et par chancer før Hvilo kunne reducere på oplæg af Damm og Mikkel. Overtaget blev beholdt og vi spillede os til flere chancer Bl.a. Damm på overliggeren og Mikkel's flotte hovedstød over mål. Men kort før halvleg kom HGI alligevel på 3-1, da vi igen ikke fik tacklet igennem på midten og ikke havde held eller dygtighed til at få clearet boldene fra feltet. Efter en pause snak om at vi kunne nå det og vi skulle sidde hårdere på midtbanen og lukke bedre af bagude, fik vi igen reduceret ved Mads H. på ripost fra Skov's skud på overlæggeren. Så havde vi dem igen, men så brød deres altid farlige Jimmy igennem igen og kunne for let score sit andet mål til 4-2 med 3 FCR folk omkring sig.

Men moralen er høj på holdet, som arbejdede videre trods den 4. dukkert og det gav bonus efter et flot angreb hvor Leen headede Hvilo til en friløber og så svigter han ikke. Med kun 4 minutter igen fik Skov sendt Hvilo igennem I højre side hvorfra han igen vristede sig fri og scorede til 4-4.

Men selv om vi kunne have vundet tidligere i kampen, var HGI tæt på 5-4 I de sidste minutter, men Mathias A. fik kastet sig ned og reddet på stregen, det ville næsten have været en for hård skæbne, men lad det være en advarsel om at alle 14 skal være klar i alle 70  minutter, det manglede en 3-4 stykker i dag og så kan man ikke forlange at vi kan vinde over SM mestrene, selv når vi laver 4 mål på deres bane. Men så er der jo igen lidt til os trænere, til de næste uger at arbejde med og det siger vi tak for.

Kampens spiller: Mads Hvilsom

Han bomber bare videre og slider sig fri til scoring eller opfanger de riposter der er. Vi havde mange andre der kunne have scoret I dag, men Mads gør det bare.

Kampens Fighter: Mathias Andersen

Fik sin debut og skulle markerede HGI styrmand, men det gik fløjten allerede efter 10 minutter, hvor Holt gik ud, men så spillede Mathias jo bare en flot kamp fra højre eller venstre back, reddede point I sidste minut, flot A.

Kampens detalje:

Der var egentlig mange fra begge hold trods de vanskelige forhold, men mon ikke Leen hovedstødsaflevring til Hvilo's 3. mål var et af dem, vi ikke ser så tit.

 

 

”HVB flotteste kamp - I efteråret"

HVB 1 udnyttede den negative energi fra HVB 2 kampen til at sætte sig særdeles tungt på Ledøje-Smørum, som kun var med I kampen de første 10 minutter.

Allerede I det 3 minut bragte Mads H. holdet foran efter flot opspil af Dario, Leen og Damm som fandt Hvilo I feltet og så "klapper" slangen.

På et flot hjørnespark fra Alex kunne Hvilo" heade bolden I nettaget til 2-0.

Lasse kom ind efter 15 minutter og bragte holdet foran 3-0 og 4-0, på flotte opfølgninger af skud og indlæg fra Damm.

Inden pausen fik også Leen hul på bylden igen efter flot oplæg af Mads Hvilo, så 5-0 ved pausen.

I 2. halvleg brillerede Himmelev med endnu flottere kombinationsspil, som det er lang tid siden man har set, men alle de flotte opspil fra et sprudlende forsvar og en fantastisk midtbane, gav dog kun et mål, som flot blev spillet igennem af Morten og Leen, denne gang var det så Morten der fortjent scorede efter flot gennemspillet angreb.

Nu håber vi at holdet kan holde niveau'et lidt højere I resten af sæsonen.

Men både Ledøje-Smørum og HVB ledere og tilskuere nød opvisningen og tak for kampen og de pæne ord fra Ledøje træneren efter kampen.

Kampens spiller: Frederik Leen, stor respekt for Leen hårde vej tilbage som målscorer og altid hårdt arbejde, ikke alt lykkedes, men viljen og gå på modet er tilbage.

Kampens fighter: Lasse, ikke vild med at være på bænken og viste meget flot spil, da han kom ind efter 15 minutter, kronet med 2 flotte mål. (kunne have blevet kampen spiller, men Michael ødelægger tøjet!)

Kampens detaljer:

Mange flotte angreb helt nede fra Målmand eller backs/forsvarer igennem en meget bevægelig og teknisk fornem midtbane og frem til løbevillige fløje eller angribere.

 

 

”HVB flotteste finale - Pokalvinder 2005"

Når heldet og spillet ikke har været oppe på det ellers høje niveau et stykke tid, begynder man at tvivle på egne evner på banen og udenfor.

Men al "tvivlen" blev fjernet I pokalfinalen, hvor holdet spillede noget af det flotteste og disciplinerede fodbold set af holdet I meget lang tid, samtidig med havde trænerne besluttet at ændre lidt på vores ellers notoriske fremmarch og meget offensiv orienteret spil, som nok ikke var gået mod det godt spillende og fysisk stærkere Hillerød hold.

Som første halvleg formede sig burde HVB faktisk have været foran på en af de mange gode chancer som kom til Mads H. som flot blev stukket I dybden af Alex, Damm og Dario. Dels så han ikke en fri Leen,( som ellers havde fortjent at score snart efter lang flot arbejde I front for Mads H. og holdet) og ellers tog Hillerøds målmand sig godt af resten. Dario havde også et flot skud som normalt går ind I denne fase.

Men konceptet om at være tålmodige og ikke blotte sig, holdt helt til pausen, selvom Hillerød på flotte angreb fik lavet sideskift og plads til et par farlige afslutninger som Mads S. tog sig flot af I målet. Alle de tilløb til farlige bandespil og dybdeløb fra Hillerøds midtbane blev stoppet effektivt af en talstærk forsvar, hvor "muren" var genetableret I form af en flot dirigerende Stokke (havde det egentlig ikke så svært, da de øvrige skærmede alt af), Nicki i sig vanlige rolle, i dag krydret med flotte vundne luftdueller og en sjældent veloplagt og flot spillende Frederik Sø. Samtidig med at David og Kriller på siderne var vågne og konsekvente hele tiden. Og hvis det ikke var nok skulle Damm og Alex nok rage resten til sig (dejligt at have 2 "Chr. Poulsener" på holdet").

I pausen blev der anmodet om endnu mere tålmodighed i dybde afleveringerne til Hvilo og at vi vandt flere bolde på midten og især på en lidt udiplomatisk måde til Dario. Og det var godt for han blev så rasende at han gik direkte ind og afgjorde kampen I 2. halvleg, erobrede bolden flot I 2 omgange og så en sukker dybdebold til Hvilo og 1-0, det gentog han så et par gange mere, godt hjulpet af den øvrige midtbane og konstante erobringer I defensiven. Hillerød kunne dog have kommet på tavlen med en stor chance, men heldet var ikke på deres side I denne kamp.

4 mål af Hvilo, som fik vist Hillerød målmanden hvor mange måder man kan score på en friløber på, flot og kynisk lavet, men også stor ære skal holdet have af de flotte afleveringer til ham, timet i retning og hastighed, i den rette vinkel, klasse kontra fodbold.

Men så var luften også væk ved 3-0, men ikke mere at han lige nåede 4-0 inden han med lungerne udenfor blev skiftet ud.

Indskiftere gik ind og gjorde livet surt for Hillerød forsvaret, Lasse og Morten nåede at få spillet og løbet sig til et par chancer inden slutfløjtet, mens Frederik T. desværre kom for sent ind (Fejl af træneren). På en af dem fik Lasse flot scoret til 5-0, som var et meget stor sejr, set I forhold til spilfordelingen, men I forhold til chancefordelingen ikke så stort, når afslutning statistikken var ca. 10-2 til HVB I 2. halvleg !!!!!

Stor ros til alle for en flot fodboldkamp og det hårde arbejde som ikke ses så meget som målene. Samt til Hillerød, tilskuerne og SBU for en flot ramme for kampen, iøvrigt en fornøjelse at spille med 3 dommere.

Kampens spiller: Dario og Mads, flot samarbejde og indstilling I 2. halvleg.

Kampens fighter: Mathias Damm (Sikken en arbejdsindsat og mange bolderobringer og oplæg til 5-0 målet)

Kampens detalje: Der var mange, men 3-0 målet var vist lidt flot driblet og køligt sat ind !

 

”Skidt generalprøve mod Farum før pokal finalen"

HVB fik ikke den ønskede sejr eller start mod Farum, som jo desværre er blevet bedre af sommeren udskiftning af spillere og stor tillykke og respekt skal sendes til Steen Morsø herfra, for det har nok ikke været så nemt. Så på hans vegne var det ok at vi lige tabte til Farum, men vi tager revanche oppe hos dem.

Kampen blev en flot drengekamp, hvor Farum tog teten fra start og hvor de på et flot indlæg og hovedstød kunne bringe sig I front ret tidligt og så var det lidt op af bakke. Men HVB fik kæmpet sig til overtaget resten af halvlegen og på en af de udmærkede angreb fik Mads Hvilo scoret endnu et flot mål ved at afdrible en flok Farum forsvarer og målmanden.

Så havde vi egentlig fornemmelse af at vi også kunne vinde kampen og kampen bølgede frem og tilbage I 2. halvleg uden de helt store chancer indtil et flot Farum angreb gav føring til dem, og havde heldet også.

HVB fortsatte og kunne have udlignet, men som det tit ses, når man satser meget frem af banen giver det åbninger bagud og på den bekostning fik Farom 3 flotte kontramål I de sidste ti minutter, for 1-2 er det samme som 1-5, lig med 0 points, I en såkaldt 6 point kamp !

Men respekt for gutterne der har haft et hårdt program med 7 kampe på en måned og med diverse skader, kan vi tabe til de bedste.

Flot indstilling bagefter skal I roses for.

Kampens spiller: Mathias Damm

Kampens fighter: Nicki Nielsen

Kampens detalje: HVB målet

”HVB flot I finalen"

HVB satte sig hurtigt på pokalsemifinalen og var allerede foran I det 3. minut ved Mads H. efter flot spil af Alex. Herefter stod der HVB på det meste I en 1.halvleg hvor Frederik Tangbæk skud bliv sendt helt ind af Morten, inden Mads H. scorede på straffe mod ham og dermed 3-0 ved halvleg.

Efter pausen blev spillet endnu bedre og flydende, dels p. gr.a Ølstykkes modløshed og at HVB midtbanen havde fået sat sig solidt på midtbanen, hvor Dario igen var tilbage I vanlig stil. Det resulterede I at han sendte en flot tværaflevering ind I feltet som Damm løb ind I og sendte bolden flot I mål. Mads H. gjorde det flot til 5-0 efter forarbejde af Sø. og Morten. Inden Tangbæk kronede en flot indsats med en scoring på HVB 1 (det fortjente han) på et Damm oplæg. Damm gjorde det til 7 efter flot opspil af Morten og Mads H. 8-0 blev på straffe begået mod Damm, som Mads Saabye scorede sikkert på og så var alle klar til finalen mod Hillerød.

Kampens spiller: Frederik Tangbæk

Kampens fighter: Mathias Damm

Kampens detalje: de mange flotte og teknisk svære kombination og opspil I højt tempo, flot gutter.

 

 

”HVB kom flot tilbage mod Ledøje"

To kampe om ugen og en del småskader sætter sine spor I spillet for HVB I øjeblikket, der må kæmpe sig til hver et point I turneringen ovenpå succes'en I pokalturneringen.

Det var først da Ledøje bragte sig foran efter et par store chancer, at de grønne begyndte at melde sig ind I kampen, sammen med en rokade på midtbanen, hvor Alex og Damm kom ind I midten. Deres agressivitet og flere bolderobringer gjorde sammen med en tændt "topscorer" forskellen I resten af kampen, hvor også de øvrige HVB'ere højnede niveau'et meget og hele holdet spillede og arbejdede sig op på næsten vanligt niveau mod et godt og hårdt arbejdende Ledøje hold, som bliver bedre og bedre.

Efter bagud 0-1, fik Mads H. udlignet på et flot one man show I feltet, hvor han afdriblede 2-3 forsvarer og sendte bolden ind via stolpen. Han skyldte også et par stykker på det tidspunkt (men man kan ikke både spille 3 kampe om ugen og være lige skarp hele tiden).

I 2 halvleg bølgede kampen frem og tilbage og var meget lige indtil små 10-15 minutter før tid (HVB havde bedre fysik til sidst), hvor Damm igen erobrede bolden flot og serverede den for en "sulten" Mads H. som endelig gik ventre om målmanden og scorede flot. Dario kopierede herefter Damm's aflevering og denne gang blev bolden skudt fladt af (Selvfølgelig) Mads H. og han sluttede målshowet af med 4-1. Udover at være rigtig godt kørende, får Mads H. også serveret mange flotte stikninger I dybde, indenom og I mange andre varianter.

Igen en flot kamp af Midtbanen, da træneren fik den stillet rigtig. og næsten som sædvanlig var HVB forsvaret rigtigt godt efter 10-15 minutter.

Kampens spiller: Mads H.

Kampens fighter: Kriller

Kampens detalje: At se hvad en omrokering kan gøre ?

”HVB 1 spillede flot I Lyngby og er klar til semifinale”

HVB viste at de hurtig kan viske tavlen ren og lave en flot indsats uden at undervurdere modstanderen, I pokalkvartfinalen mod Lyngby.

Lyngby startede ellers flot og skabte et par store chancer, hvoraf den største blev reddet af det "nye" fund David, som modigt og køligt reddede med hovedet inden foran mål. På den eneste fejl af Joachim I målet, som ellers stod en flot kamp.

Forskellen I første halvleg var tydeligt at HVB scorede på deres chancer og efter de første 10 minutter var der lukket af I forsvaret og selvom Lyngby havde bolden meget fik de ikke lov til at komme til ret meget mere.

Samtidig er Mads Hvilo. I topform I øjeblikket (9 mål I fire kampe). Han startede målshowet på flot forarbejde og erobring på midten af Alex og kunne fri I feltet sikkert score til 1-0, herefter sendte Sø. en flot bold op til Mads, som han så behandlede efter fortjeneste. 3-0 på en ripost fra målmanden efter hjørne og 4-0 efter et flot solo gennembrud, så blev han skiftet ud og kunne nyde resten af kampen med is på låret.

Men inden pausen gik Damm flot til baglinien og sendte en sukker bold ind foran, hvor Lasse kom for sent, men det gjorde ikke noget, for Kriller var lusket med op fra back position og kanonerede bolden ind med venstre.

Efter pausen kom tempoet lidt ud af kampen og HVB koncentrerede sig om at spille bolden rundt og gøre kampen færdig. Det gjorde flot og veklede opspillet til UG, med flot kombinationsspil og flotte kontraer. En af kontraerne var til en lærebog, med bevægelse, vendinger og 1-2 berøringer per mand, hvor Sø. Alex, Frederik Tang., Leen og Lasse fik den spillet op til en flot afslutning af Freddy, som Morten dog måtte skubbe helt ind 7-0, inden da havde Kriller såmæng igen lusket sig op I feltet ved hjørne og scoret på en ripost, flot af en forsvarer at lave 2 mål I samme kamp.

Kampens spiller: Mads Hvilo er flyvende, "Hakker som en spætte, stikker som en bi og hugger som en slange"

Kampens figtere: Kriller, David, Sø., og Kakke var oppe på et flot niveau, sammen med alle de andre.

Kampens detalje: Målet til 7-0, spillet flot igennem af mere end halvdelen af holdet.

”HVB 1 manglede lige det sidste I Herfølge”

Vi viste alle at denne kamp ville blive en nøglekamp I denne pulje og HVB var derfor meget klar fra start og fik en ønskestart. Da man kombinerede sig igennem helt ude I højre, hvor Dario (tilbage fra England, og erstattede en skadet Leen) sendte et flot indlæg ind I hovedet på Mads H. som dirigere bolden I nettet efter 1½ minut. Hvilket kunne give os mulighed for at få dem frem, så vi kunne spille på kontraer.

Men det nåede vi aldrig for på et ufarligt hjørne lykkedes det os uden at være presset at lave et selvmål. 1-1 og igen op på hesten.

Men holdet fightede videre og fik I det 13. minut scoret flot til 2-1, efter en perfekt aflevering fra Lasse, scorede Mads igen i "Rooney" stil, kort træk med bolden og bang I nettet.

Desværre havde forsvaret ikke lært af de seneste kampe og informationerne før kampen, at man lader ikke Musti gå stille omkring, for på et ufarligt indkast formodede Herfølge og spille ham helt blank og så var vi på 2-2 igen.

I 2.halvleg ville vi gerne holde den hjem og evt. score på kontraer, men halvlegen blev et lang kamp op ad bakke, efter at Mads S. fik rødt kort for et for sent tackling udenfor for feltet.

Men da vi alle troede at den var hjemme, med et flot 2-2 resultat, blundede vi igen og Musti kunne uhindret score til 3-2 og alle de flotte ting vi havde lavet, fik vi ikke tilbage efter fortjeneste.

Kampens spiller: Mads H.

Kampens fighter: Kriller

Kampens detalje: Flot HVB mål til 1-0.

”HVB vandt flot pokalbrag over Brøndby IF”

HVB havde stor respekt og spillede meget nervøst fra starten af kampen og det resulterede i at Brøndby IF, ret ubesværet kunne bringe sig foran med 0-2 i 1. halvleg.

Efter pausen var HVB som forvandlet efter at Mads Hvilsom havde bragt holdet tilbage ved sin scoring til 1-2 ved at ofre sig I en hovedstødsduel med en Brøndby forsvarer og målmanden, det flyttede hele den psykologiske balance og HVB’erne løb nærmest Brøndby IF over ende i denne fase. Især midtbanen med Morten Egholm Jeppesen, Mathias Damm Væggemose, Alexander Green og Lasse Brodt Sørensen gjorde det flot i denne fase. Og konstant farlige angribere i Mads Hvilsom og Fredrik Leen.

Et minut efter reduceringen kom udligningen, efter at Mathias Damm Væggemose flot erobrede bolden på midten, afleverede han en hård og præcis stikning i dybden til Mads Hvilsom, som i ren ”Wayne Rooney” stil bankede bolden ind til 2-2. Kun 6 minutter senere kunne Mads Hvilsom fejre et ægte hattrick med et flot mål, skabt af Frederik Leen og Lasse Brodt Sørensen i venstre side, som Mads så afsluttede koldt med et flot placeret skud efter afdribling af forsvarer inde I feltet. Så i løbet af kun 7 minutter var kampen vendt fra 0-2 til 3-2 og de hen ved 100 tilskuere i Himmelev Idrætspark hyggede sig.

Men der var stadig næsten 20 minutter tilbage, hvor HVB kunne have udbygget føringen, men da det ikke lykkedes, blev de sidste minutter meget nervepirrende.

Brøndby belejrede HVB målet og havde et par store chancer for at få udlignet og forlænget spilletid. Men HVB forsvaret holdt flot stand med solid og flot defensivt arbejde af David Rigelsen, Christian Stokholm, Nicki Vejlebo Nielsen og Frederik Sørensen, foran den levende mur i målet Mads Saabye Jørgensen.

Sejren blev ikke mindre flot af, at en af de bærende kræfter ikke var med. Da Dario Dumic var udlånt til Norwich City i England, hvor han var med til at sejre 5-1 over Ajax Amsterdam samme dag.

Nu glæder vi os alle til Kvartfinalen næste onsdag kl. 18.30 i Lyngby mod Lyngby BK

Kampens spiller: Mads Hvilsom, 3 flotte mål og fight I 2. halvleg.

Kampens fighter: David, Morten og Lasse

Kampens detalje: Tilskuer rekord 2005 I Himmelev Idrætspark

 "HVB 1 vandt på gode 10 minutter"

Sæsonstarten blev sat igang efter en lidt rodet start kom HVB foran på et flot oplæg af Mads til Leen, som på vanlig vis fik den skravet flot ind. De var begge meget med I det flotte spil før pausen og skal fremhæves for det. Mads scorede selv på oplæg fra Lasse. Inden Fætrene slog til, hvor Alex lobbede flot frem til Mads som lobbede videre flot over målmanden.

Efter hjørne knaldede Nicki så hårdt på mål, at målmanden halvklarede ud til Leen og så "klappede slangen igen".

Kort før pausen fik vi frispark lige udenfor feltet og I Dario´s fravær (Med Norwich City U13 I Belgien) Knaldede Damm frisparket direkte ind "Så hakkede spætten igen".

Og selvom alle var enige om at fortsætte efter pausen blev dette ikke helt fulgt op, men der blev dog spillet som vi gerne ville, med masser af stationer og berøringer over hele banen, som vi kan bruge senere på sæsonen og der blev meget spilletid til alle.

Kampens spiller: Alex, var overalt I 1 halvleg, dejlige oplæg og fight.

Kampens fighter: Debutant David, spillede flot og med stor autoritet både defensivt og fremad af banen, det bliver spændende at følge hans udvikling.

Kampens detalje: Fætrenes mål, som jeg ikke så. Men Slangerne og Spætten hakkede I dag.

"HVB 1 I Hopla I Skovlunde"

11-1 var ikke et mål for meget og et bevis på meget koncentreret spil af alle I hele kampen, som blev spillet I et flot tempo og I dag blev 90% af chancerne sat ind ?

Allerede efter det første kvarter var kampen afgjort, da både Leen og Mads H havde scoret og lagt op til hinandens mål og det mønster fulgte de kampen igennem, hvorved at de begge scorede 4 flotte mål og Leen lagde op til 5 yderligere scoringer og Mads 2. Mens der igen blev lavet hattrick at Damm, da han dels løb godt med fra midten I 1. halvleg og som forward kunne skubbe et par bolde ind.

Ellers var kampens store oplevelse Mads H. og Leen som udover at løbe fra Skovlunde forsvaret når de havde lyst også fik driblet flot udenom målmanden, Mads 3 gange  højre om og Leen 2. gange venstre om. Men der blev også spillet flotte bold op fra midtbanen, hvor I dag Alex, Damm, Freddy og Morten igen stod for flot arbejde og spil. Sidste skanse med muren var også I hopla med Stokke, Kasper, Kriller, Søe, Mathias og Nicki samt Saabye som sikker I målet. Martin C fik fin debut, men måtte se et gul kort sammen med Freddy (dommeren var også I hopla).

Nu kan vi alle nyde sommeren, hvis den ellers kommer.

Tak til Skovlunde og held og lykke I pokalen og med at komme tilbage hvor I hører til.

Kampens spiller: Frederik Leen, flot kamp og flot indstilling efter et svært forår at være med I 9 mål, klasse Frede !

Kampens fighter: Damm, flot afslutning på foråret, fantastisk løbepensum, få fejl og målnæse, hvad kan det ikke blive til med kort hår ?

Kampens detalje: Leen scoring nr. 2 og 3, I fuld fart og balance at trække bolden med sålen udenom målmanden og spille bolden ind, også venstre om. Flot og du fortjener medgangen.

 

"Dacapo I Farum, hvor HVB 1 igen vandt over Farum"

1. gang at HVB 1 spillede på Græs i Farum (Vi har dog nydt mange opgør på kunstgræsbanen) og på opvisningsbanen følte HVB 1 sig godt tilpas fra starten. Som I oplægget blev der presset op fra start og allerede efter få minutter kunne Hvilo score sikkert på en friløber skabt af Lasse, Leen og Damm.

Få minutter senere var det så Alex som lavede et fornemt forarbejde for Hvilo som igen sikkert satte indersiden på til 2-0.

Der kom dog et par større og mindre chancer mere I 1. halvleg som HVB dominerede, men vi har lidt svært ved at gøre kampene færdige I øjeblikket.

I 2. halvleg fik Farum mere styr på spillet og troen tilbage, men dels meget flittigt arbejde på midten af alle 4-5 (Lasse, Morten, Alex, Damm og Freddy Tangbæk) gjorde at Farum kun kom til få dødboldschancer. Længere bagud spille bagkæden igen flot og især Nicki er meget flot spillende, giver ikke en bold væk og ofrer sig I enhver nærkamp, klasse Nicki.

Der kom flere og store kontra chancer ud af Farum presset, men trods fornemt og flot forarbejde brændte både Alex, Mads H. og Lasse.

De kunne have lukket kampen I løbet af 2. halvleg, men spændingen skulle vi have med til det sidste, hvor både Farum og Mads H. fik gult. Og Mads H.s alt for voldsomme skulderskub, må vi undskylde for. Det var ikke så godt og det var ikke meningen at det skulle være så voldsomt og selvfølgelig ikke med vilje.

Ellers igen tak for en dejlig kamp mod Farum, som vil og kan spille fodbold. Men mangler troen og tur I den igen. Hvis ses forhåbentlig igen til efteråret til en god gang teknisk flot fodbold.

Kampens spiller: Hvilo, flotte mål og hårdt arbejde belønnes.

Kampens fighter: Nicki, (HVB's svar på Jaap Stam)

Kampens detalje: Flot at holde spillet på dette niveau uden Ferie barnet Dario !

"Fantastisk flot Drenge kamp i Himmelev Idrætspark"

HVB havde revanche tilgode mod Virum efter 2-3 nederlaget, men mest skulle vi måle vores fremgang I foråret mod et stærkt fysik hold, som har en god organisation som de indstiller flot mod os.

Kampen startede som de fleste HVB var I den offensive rolle og Virum I den afventende rolle, ventende på deres kontra chance eller dødbold. Og det blev igen en dødboldssituation som gav Virum føringen, efter lidt tøven I HVB forsvaret. Men det gav dog kun HVB spillerne endnu mere gejst og løbevilje hvilket gav det ene flotte angreb efter det andet, men enten blev det ikke rigtig farligt eller tålmodigt nok, eller også reddede stolpen eller det solide Virum forsvar.

Men sidst I halvlegen fik Alex tilkæmpet sig et straffespark som Stokke sikkert scorede på 1-1, ved pausen var OK, da Virum havde deres kontra chancer, men vi havde lovet Mads S. nede I målet mere at lave, men han fik dog heller ikke I dag meget at se til.

2. halvleg blev endnu flottere fra begge sider, især fra starten satte HVB teten og lavede flere rigtig flotte gennemspillede angreb, som nu også blev afsluttet, men stolpen og dårlige pladserede afslutninger gav ikke mål på de 5-6 rigtig store chancer til Damm, Dario, Lasse, Mads H.

Og efter endnu en dødbold situation vi ikke fik clearet, bragte Virum sig på 2-1, flot effektivitet må man sige. Desværre modtog vi et gult kort midt I halvlegen som brød rytmen og den kom vi ikke helt ind I igen, men der var dog et mindre pres på til sidst for at få uafgjort.

Det skulle det ikke blive I dag, og vi glæder os da til næste opgør mod det stærke Virum hold og ønsker dem tillykke med den flotte 1. plads I puljen.

I dag stor ros for en flot kamp gutter, hellere nederlag og spille godt, have bolden og lave flotte ting end at spille på modstanderens præmisser !

Kampens spiller: STOKKE, 2. gang  I træk, flot spil og du bliver kun bedre og bedre.

Kampens fighter: Alex, som altid flot arbejde og I dag godt hjulpet af hårdt arbejdende og godt spillende Morten og Damm omkring dig.

Kampens detalje/prosa:

"Det er sværere at lave en "Zidane finte" end at stå I vejen for den" !

Kanon flot kamp teknisk, tempomæssigt og med masser af flotte detaljer fra enkelte spillere og holdet. Her førte HVB an !

 

"HVB sløsede stor sejr væk I Greve"

HVB kom hurtigt foran 1-0 på et flot forward mål af Mads H. I denne massive medvind som skulle bruges til at give et massiv pres på Greve, hvilket resulterede det ene angreb efter det andet, men afslutningerne stod ikke mål med spillet.

Det kan dog ikke siges om Dario's fantastiske langskudsmål til 2-0, "Årets mål I Greve".

3-0 blev det før pausen, da Mads H. fulgte op på Leen's afslutning tæt under mål.

Der burde dog have været scoret betydelig mere I halvlegen. HVB styrede også anden halvleg I modvinden med dejligt hurtigt pasningsspil, men ind ville boldene ikke og gutterne måtte tage sig til takke med 3-0 og et lille "skideballe" på trods af sejren.

Kampens spiller: Christian Stokholm, sikrer indgreb og bedre og bedre styring af "muren".

Kampens fighter: Morten Egholm, der slides og slæbes på højrekanten og det giver pote og nu kommer han også til afslytninger, flot kamp.

Kampens detalje: Dario's drøn op i trekanten fra 25 meter.

 

"Slagelse viste HVB 1 tænder I flot fodbold kamp I 2. halvleg og hård fight I 1.halvleg"

HVB 1 og Slagelse mødte hinanden for 3. gang I foråret og de bliver bare bedre og bedre.

Vi var ellers enige om før kampen, at de 2 tidligere sejre ikke kunne bruges til noget og at Slagelse's flotte sølv I Næstved havde sikkert givet dem selvtillid og dette sammen med en af de få fejl ved manglende kommunikation mellem Leen og Nicki, gav en åben chance til Slagelses bedste angiber og det gjorde vi ikke ustraffet 0-1 efte 5 minutter (både Nicki og Leen spillede iøvrigt en flot kamp begge 2, sammen med de øvrige). Dog blev 1. halvleg ikke så flot, da der blev sparket for meget og spillet for lidt. Men på en af de mange dødbolde, som HVB presset gav, scorede Alex på et flot indlæg fra fløjen, efter at Slagelse målmanden var på "skovtur" (senere drog 23 drenge til Skov fødselsdag !).

Efter en pause snak om at holde os til det vi er gode til og spille med mere tålmodighed, blev HVB presset endnu større, men de helt store chancer blev det ikke til, før Slagelses bagerste mand desværre måtte udgå og dette samtidig med at HVB spillede flot bolden rundt, gjorde at Slagelse det sidste kvarter var nærmest belejret.

2-1 blev det på et meget flot mål af Alex, som bankede bolden fladt ind via stolpen, efter flot opspil I venste side af Damm, Hvilo, Leen og til Dario. Nye dødbold eksperterne viste ny variant, da Stokke smed et indlæg direkte ind I hovedet på Hvilo, som med hovedet dirigerede sejrsmålet ind til 3-1. Dog måtte Mads Saabye lige redde endnu et flot langskud, inden HVB kunne række hænderne I vejret.

Flot 2. halvleg gutter, men husk at holde "konceptet" fra start og vær tålmodig I hver kamp.

Tak for kampen til et altid flot spillende og kæmpende Slagelse hold, fighten gav skrammer på begge sider (isposerne var fremme I HVB omklædningsrummet), som vi håber går over inden næste kamp.

KAMPENS SPILLER: Alex, fremragende 2. halvleg, hvor anføreren viste vejen og fik gutterne op igen og fik vist vilje. 2 flotte mål oveni, dejligt at I skiftes til at score på midtbanen, så der er mange strenge at spille på.

KAMPENS FIGHTER:

Frederik Sø., spillede den flotteste kamp indtil nu I den grønne trøje og bliver kun bedre og bedre, I "muren", med Nicki, Stokke, Kriller/Freddy T.

KAMPENS DETALJE:

Målet til 2-1, flot kombinationspil og en flot teknisk afslutning, klasse gutter.

 

"HVB 1 flyvende I Herlufsholm"

(link til HG roser)../himmelev-92y-2.pdf

Selvtilliden er høj I øjeblikket og alt forstærker sig selv. Spillet flyder derfor flot, når alle arbejder for hinanden og kommunikerer sammen hele tiden.

Allerede I det 1.minut gjorde Damm det til 1-0 på hans specialitet returbolde I feltet efter endnu et flot indlæg fra Alex, 2-0 sørgede altid farlige Mads H. for ved at opsnappe en fejlaflevering i feltet. 3-0 ved Damm, jaah igen på en returbold som blev flugtet hårdt i kassen. 4-0 ved pausen blev det på et mål af Mads H. fra flot frisparks indlæg af Stokke. 5-0 igen kort inde I 2.halvleg ved Morten (flot kæmpende I dag, hvor meget også lykkedes efter fortjeneste) efter flot opspil af Frederik Tangbæk og Damm.

Men det flotteste mål (Årets mål måske) stod en fantastisk flot spillende Damm for, ved at afdrible en modstander med en Zidane finte og herefter banke bolden op I modsatte trekant ca. 20 meter udefra, wauww! Gjort I en perfekt vinkel for HVB tilskuerne, som nød solen og fantastisk spil.

7-0 ved Dario efter flot opspil af Morten, begge spillede en flot 2. halvleg, hvor de var styrende I HVB spillet, samtidig står forsvaret meget kompakt og alle I defensiven er vågne og hurtige, så vi måtte undskylde til Mads S. I målet, han rørte bolden "3 gange" ??

Kampens spiller: Damm (uden afstemning), flyvende for tiden både I defensiven og det offensive (7 mål og 2 hattrick på 1 uge siger alt)

Kampens fighter: Morten, I sin nye rolle på kanten meget med I spillet og forvalter tingene flot. Lige foran Nicki som "neutraliserede" deres angreb.

Kampens detalje: Målet til 6-0 (Måske årets medmindre nogen af de andre disker op med hvad de kan !) Du fortjener det nr. 4 for altid hårdt arbejde for "holdet".

"Sport Direct CUP Næstved 2005"

TILBAGE PÅ SPORET - IGEN

Kampen mod Sanderum BK (QPR trøjer) blev en typisk forårskamp for os, vi ville gerne så meget, men energien og viljen var ikke oppe på 100% og selvom vi havde chancer til et par mål eller 3, blev det 0-0 og efter en ny variant af evalueringer, uden silkehandsker, fandt drengene selv ud af at der skulle investeres noget mere og herfra kiggede ingen sig tilbage.

Nivå blev overrasket af nogle meget effektive dødbolde, hvor først Dario direkte på frispark gjorde det til 1-0, hvorefter Alex og Damm show'et tog over. 3 hjørne giver straffe ! Nej, 3 mål. Alex skyder og Mathias afslutter 1 gang med hver fod og 1 gang med hovedet (Leen snittede den også) og hattrick for Damm, som ellers ikke har scoret i foråret. Typisk for weekenden, at hvis angriberne ikke havde tur i den, kom midtbanen til, hele tiden løftede der sig nye kræfter (også kaldet selvtilliden bredder sig). Mads Hvilsom fik også sat scoringen igang med et flot mål.

Desværre havde Sanderum slået Lyngby 7-0, så 1. pladsen i puljen, så ud til at være uopnåelig. Så vi gik efter at komme med på 2. pladsen fra starten af kampen mod Lyngby og efter 2-0 ved pausen ved Mads H. og Leen havde vi stadig mulighed for en 1. plads, da Nivå flot holdte Sanderum fra scoring, men efter at Sanderum fik scoret blev resten af kampen en mål jagt på bane 5 og 6. Damm (efter hjørne fra Alex) og Mads H gjorde det til 4-0, hvorved vi havde bedste målscore, men Lyngby reducerede en af de få gange forsvaret var ude af balance under hele stævnet. Nu scorede Sanderum til 2-0 kort før tid og vi skulle så have et mål mere. Lasse blev redningsmanden med et flot lob over målmanden i sidste minut og vi fik puljesejren og en på papiret nemmere modstander I 1/4 finalen søndag, nemlig Køge istedet for de Svenske mestre fra Malmø FF.

Søndagen blev endnu bedre end lørdagen, alle ville nu bare give alt for at hente guldet og uden større problemer eller hårdt presset blev Køge besejret 3-0 (de var ikke over midten ret mange gange I 2. halvleg), midtbanen (Lasse eller Morten, Dario, Alex og Damm) var helt ustyrlig I denne kamp, og kæmpede om hver en bold.

Mads H scorede et enkelt og Lasse vidste han var på sin favoritplads med 2 flotte scoringer på et dybdeløb og langskud.

Farum ventede I semifinalen og vi havde revanche tilgode fra nederlaget ved SM og efter 2 hurtige mål efter 10 minutter havde først Mads H. på et flot løb I dybden (til endnu en mønster aflevering fra Dario) og et endnu flottere lob ind over målmanden langt udefra  gjort det til 1-0 og målet blev fulgt op af et endnu flottere mål, hvor de samme spillere flåede et ellers påpasseligt Farum forsvar op med et sideskift til Lasse fra Mads H. og Lasse's skud blev halvklaret, hvorefte Leen var over bolden til 2-0, herefter var kampen reelt afgjort. Farum og HVB havde flere forsøg men ikke de store chancer, som I de øvrige kampe lukkede HVB defensiven solidt af og "MUREN" (Sø, Kriller, Stokke, Nicki og Joachim eller Mads S.) stod fast som aldrig før. Alex måtte dog udgå med et mulig brækket hånd, men slap med skrækken og et kraftig slag.

I finalen mødte vi tuneringens overraskelse Slagelse, som havde snydt Malmø FF taktisk og hevet en sejr hjem på straffe og selvom vi I turneringen havde besejret dem 5-0, blev vi enige om at glemme dette.

Det lykkedes ! Efter 7½ minut vidste lystavlen på vores favoritbane 7 I Næstved 3-0 og med 4-0 ved pausen, så var den finale afgjort.

Mads Hvilsom sluttede af med et flot Hattrick og angrebskollega Leen lavede også et enkelt mål. Men det var en helstøbt holdindsats over 2 dage som gav endnu en flot titel og pokal til skabet.

Weekendens Spiller: ALLE

Weekendens fighter: ALLE (og Nicki især)

Weekendens detalje: 19-2 målscore ved et elite stævne (Mads H. 8, Damm 4, Leen 3, Lasse 3 og Dario 1) imponerende gutter.

TUSIND TAK FOR EN FLOT WEEKEND GUTTER og SUPPORT

 

 

 

"Manglende vilje og abejde giver ingen sejre I række 1"

Trods flot start med skud på stolpen af Leen og flot mål til 1-0 af Alex, på et mønster angreb, allerede efter et par minutter, inviterede vi selv Skovlunde med I kampen, ved et boldtab på midten og et passive forsvar, som ikke nåede at vende og få givet fysisk modstand til en Skovlunde spiller, som hermed kunne score for let til 1-1.

Herefter overtog vi spillet igen og på et optimistisk skud gjorde Alex det til 2-1, han var flyvende I 1. halvleg.

Men som dette forår har formet sig, skulle vi igen lave et forsvarskoks, hvor Mads uheldigt ikke fik ramt en tilbageaflevering og det øvrige forsvar opbakning kom for sent og en foræring til 2-2.

På trods af 1 mand I overtal I 15 minutter I 2. halvleg fik vi ikke et afgørende overtag, som kunne retfærdiggøre en HVB sejr.

Så vi skal til at bruge mere fysik og arbejde hårdere for hinanden igen og have meget mere gejst, vilje og aggressivitet I nærkampene, vi er alt for pæne og stille derinde, havde I da bare en brækdel af det temperament der er på sidelinien, havde Skovlunde aldrig kommet ind I kampen. Det skuffer trænerne at man ikke ofrer sig mere og kæmper for at forblive på banen eller holdet, og især at begge oplæg ikke blev fulgt, det taler vi om I næste uge.

Det kan nemt rettes og gøres meget bedre gutter - Næste gang taget vi så Dario og Mads Hv. med igen. Men fint at vi fik prøvet at spille uden disse profile, det kan vi bruge I udviklingen af holdet !

Kampens spiller og Fighter: ALEX

Kampens detalje: Opspil og scoring til 1-0

"Uheldig og unødvendig nederlag I Virum"

Efter den flotte kamp mod Greve fortsatte holdet med styre spillet I 1. halvleg af kampen I Virum og vi burde have ført med 3-4 mål ved pausen istedet for 1-1.

Dario scorede tidligt til 1-0 på et meget flot langskud, som Virum målmanden vist ikke nåede at se.

3-4 kæmpechancer blev brændt, mens Mads H. flotte gennembrud og scoring til 2-0 som misvisende ikke dømt inde, af en af de  mindst kompetente og svageste dommere I mine over 30 år I fodbold. Egentlig mest synd for ham selv, da han må have det meget svært I hver kamp, når man ikke følger med, fløjter ikke, og viser ikke hvad han dømmer. Han burde stoppe eller stoppes, der er forældre, trænere og spillere som er betydelig mere temperamentsfulde end os og så ville han nok blive forulempet I svær grad. Underligt at han kunne få eksamen ?

Efter en stempling af Nicki, måtte forsvaret omrokeres og vi var lidt på hælene I slutningen af halvlegen hvor Virum fik udlignet.

Yderligere omrokering I pausen fik skabt så meget forvirring at Virum kunne score til 2-1 lige fra starten af 2. halvleg. Det tog noget tid inden vi kom over dette og fik fat I spillet igen, men mod slutningen af kampen fik vi igen overtaget og på et flot frispark scorede Dario igen til 2-2.

I hele denne fase af kampen må man tage hatten af for spillerne, som op ad bakke og med en dommer som ikke dømte eller fløjtede for noget eller hvis han gjorde tit til den forkerte side, det er så ens for begge hold, nu var det bare lige I dag os, som ikke fik godkendt et mål og blev snydt for et straffespark ved 2-2.

Så når "murphy's lov" er sat I kraft skulle Virum jo score til 3-2 I sidste minut, efter at vi ikke havde fået lavet opbakning nok I forsvaret, hvilket bør være på plads I sidste minut, så husk det gutter, en gang imellem skal man forsvare en uafgjort, fremfor som vi altid har gjort, satser på at vinde hver gang, det kan give bagslag.

Kampens spiller:

Dario, 2 flotte mål I dag

Kampens fighter:

Mathias Damm, på trods af sygdom I ugen, kæmpede han med alt I hver en nærkamp, trods sin fysikke underlegenhed.

Kampens detalje: DOMMEREN - Jeg har lovet mig selv at vi I HVB skal være gode ved dommerstanden for den er truet, så jeg bemærker ikke dommeren før der lavet min. 10-15 fejlskøn, det nås sjældent, men rekorden fik han igår. Lidt synd at SBU ikke prioriterer ungdomsfodbold I række 1 højere.

Tak for kampen til Virum, bliver spændende at følge dem.

 

"HVB 1 på sporet igen"

Før kampen var det vigtigt at få slettet og bearbejdet de ridser I lakken som seneste kamp havde efterladt hos nogle af drengene, dette blev gjort grundigt inden kampen, hvor vi blev enige om at fokusere på kommunikation, variation og gnist/glæde i spillet.

Så selv om banen var svær og dommeren ville lege (4 gule kort 2 til hver I 1. halvleg, for at hive I trøjerne !), fik en derfor rodet 1. halvleg den rigtige vinder, da Mads H. på Damm oplæg scorede til 1-0 I en periode hvor vi var I undertal. Der var flere store chancer I halvlegen men ellers flot angrebsspil gav ikke Leen, Morten eller Mads H. flere scoringer.

I halvlegen blev der fokuseret på at spille sikkert I det bagerste og herfra bygge hurtige kontraer, hvilket lykkedes til fulde. Slagelse havde bolden mest, men på bare 10-12 minutter blev kampen afgjort med fem HVB kontraer, hvor Mads H. scorede på 4 flotte stikninger I dybden af Dario, Lasse og Alex, mens målet scoret af Leen skulle have været foreviget på video. Flottere kan det næsten ikke gøres, flot præcist pasningsspil mellem Alex og Dario, hvorefter Dario stikker bolden til Mads H., som med ryggen mod mål sender en hælaflevering ud til en løbende Leen som har frit løb og scorer flot (gåsehud).

Forsvaret stod rigtig flot I dag og alle gav det der skulle til, så der blev ikke givet så meget ved dørene I dag, flot indsats af alle I den defensive del af banen.

Dog stor ros til Slagelse som blev ved og havde 3 afslutninger på overlæggeren, så kampen var meget mere lige end cifrene viser, så held og lykke til Slagelse fremover.

 

Kampens spiller: Mads H. ikke for målene, men en kanon indstilling med hårdt arbejde, fight og deltager I det defensive arbejde oppe foran og kæmper for hver en bold, prikken over i'et var de flotte mål og hælafleveringen, som skabes ved at løbe rigtig og løbe meget sammen med hans medangribere.

Kampens fighter: Alex sled og slæbte og var liberoen på midtbane, som I dag skærmede bedre af for modstanderne, samtidig med I meget flot opspil og stikninger til angriberne.

Kampens detalje: Angrebet til 5-0, hvor Leen afslutter efter flot opspil af Mads H., Alex og Dario.

"HVB 1 fik sig en artig overraskelse, men kom igen"

I åbningskampen på bane 2 I Himmelev, nåede HVB end ikke at komme udaf startboksen før vi var bagud 0-1, efter lidt uheld I de bagerste rækker. Men som sædvane kørte spillet frem mod Herlufholm målet og kort tid efter blev bolden presset ind over stregen af Dario og Morten til 1-1. Herefter angreb HVB ufortrødent mod de 9-10 Herlufholm spillere som har barrikaderet sig nær eget felt og det viste sig helt effektivt for dem, for på bare 2 kontraer havde deres stærke forward med nr. 13 sørget for 1-2 og oplæg til 1-3, da så vi lidt skidt ud I de bagerste regioner.

Troen blev "banket" ind I HVB spillerne I pausen (der hang lidt rigeligt med skuffen) og det var svært, men rigtigt set, for en fortsat "belejring" af Herlufholm gav pote, ved 2 flotte mål via fløjen og gennemspil stod det 3-3 på 2 forward mål af Mads, 10 minutter før tid og HVB pressede på for at få sejren. Men det gav så igen en kontra til nr. 13 og 3-4, trods det at vi havde sat 3 mand på ham !. Men så tilsmilede heldet heldigvis endelig HVB, efter Morten med høj moral kæmpede videre og sled sig fri I højre side og sendte et indlæg ind foran som sejlede I mål, I de sidste par minutter fik vi ikke de helt store chancer med ærgerligt at HVB ikke fik lukket af for den ene mand som kunne det hele for Herlufsholm, for så havde kampen ikke været en stor kamp op ad bakke, men nu ved vi det til næste gang. Flot moral gutter og I lærer nu mere af at have bolden og kæmpe op af bakke end at sparke den op mod en spiller, så det var lærerigt.

Kampens spiller: Lasse, Flot spil især I anden halvleg hvor han med overblik og tålmodighed driblede og spillede sig selv og andre fri til scoringer og med et langskudsdrøn lagde op til 3-3.

Kampens fighter: Alexander, som altid en fremragende arbejdsindsats som gør at det ikke går endnu være når vi satser så offensivt, vores "Keano".

Kampens detalje: Nr. 13 fra Herlufsholm flot gået- kraftkarl.

"HVB 1 spillede flot igen

HVB1 satte sig på pokalkampen mod et udemærket Tuse hold fra starten og med den nye angrebsformation bølgede det ene angreb efter det andet ned mod Tuse og desværre som I de seneste kampe blev chancerne ikke udnyttet I starten af kampen. Men efter et mønster angreb og flot indlæg flugtede Frederik Mål"Leen" bolden I kassen til en forløsende 1-0 (husk at vi ikke har scoret I over 120 minutter). Morten kunne kort efter have øget til 2-0, men Mads H. var mål sulten og blev dømt off-side. Men Mads H. gjorde skaden god igen med en meget flot frispilning af Morten som sikkert øgede til 2-0, som det blev ved til pausen.

2. halvleg dominerede HVB endnu mere og 6-0 var passende, men kunne have været endnu størrere, men stor ros til Tuse som fortsatte med at kæmpe og spille med (det er der flere hold 1 klubber som ikke vil !!).

Frederik Leen øgede til 3-0 på ripost efter hjørne og Mads H. flugtede sit comeback mål ind efter et halv sæson uden mål efter flot oplæg af Mathias D. Alexander scorede på flot langskud til 5-0 og kronede dermed en flot indsats, inden Marc sluttede af med en typisk flot Marc detalje, hvor han får afdriblet et par modstandere og puttet bolden ind.

Det var glædeligt at se spillere fra hold 2, gå uimponeret ind og gøre en forskel og vise at de besidder selvtillid og kunnen til at være med I de hurtige kombinationer og kæmpe for sagen, det lover godt for den videre udvikling af holdet.

Kampens spiller: Alexander Green, flot- flot indsats, den gode-gamle Alex var tilbage, her og der og alle vegne og idag krydret med lækre detaljer og et dejlig langskudsmål.

Kampens fighter: Kristian Kubel, på kun lidt over en halvleg viste Kristian rigtig gode takter og gik med I spillet helt naturligt og kæmpede for hver bold. Flot debut Kubel.

Kampens detalje:

Spillerne er nok blevet lidt mopset over sidste referat, så idag var der detaljer på samlebånd og tak for det. I perioder I 2. halvleg var det ren olé bold. Midtbanen anført af Dario, Alex, Mathias D. førte an I løjerne, sikken en boldomgang, finter og antrit I har og flotte kombinationer I skabte hele holdet. SMUKT GUTTER

"HVB 1 havde det svært på umulig bane"

HVB 1 gjorde svært for sig selv, samtidig med at Køge bk kæmpede det bedste de havde lært og på en bane som vi ikke er vant til fra Himmelev, som var mere knoldet end dyrskuepladsen I Roskilde og på størrelse med en stor 7 mandsbane er det muligt at stresse selv så godt et hold som vores.

Når vi så ikke får holdt os til konceptet (2. gang I træk) og for mange spille alibi-fodbold, så fik vi I dag svært ved at få scoret, selv om opspillet indimellem var meget flot.

Bedre held næste gang gutter og op med hovedet, vi spiller I Himmelev Idrætspark næste gang.

Kampens spiller:

Mathias Damm var igen en af de få som tog ansvaret og kæmpede forbilledligt hele kampen igennem, men hans gode blik for spillet og afleveringer blev ikke behandlet efter fortjeneste

Kampens fighter:

Alexander Green arbejdede som vanligt hårdt og især det sidste kvarter.

Kampens detalje:

Der var ikke nogen !!!!!!!!!

 

”Træerne vokser ikke ind i himlen, gutter”

Kampen mod Herfølge var udset til at blive kampen om 1. pladsen i puljen, men trods stor intensitet og højt tempo, blev det ikke den store underholdende kamp vi havde ønsket, dels var Herfølge meget påpasselig i deres defensive formation og for mange af de bærende HVB kræfter var for tynget af kampens betydning. Dertil kommer at engang imellem er det stolpe ud, i stedet for stolpe ind, for vi havde flere chancer end Herfølge for at afgøre kampen, dels på flere gode forsøg efter hjørne og Frederik T. flotte venstrebens afslutninger som tog stolpen og gik lige over.

Da vi så også i de sidste minutter fik et mål annulleret, kunne det ikke blive vores dag, men stadig stor ros til HVB spillerne for at blive ved med at skabe kampen og ville fremad, at vi så i flere perioder glemte vores varemærke, det gode og hurtige pasningsspil er dels Herfølge´s fortjeneste og at for mange ikke altid holdt sig til det letteste. Det har vi på plads igen mod Køge, samt at vores angribere finder den gamle farlighed igen og bevægelighed, samt variation i deres spil.

Herfølge scorede det eneste mål i kampen, på et flot langskud, langt udefra som gik lige op i målhjørnet, mens et par HVB spillere, så lidt for afventende ud.

Vi skulle  ikke spille vores kamp nr. 60 i SBU uden nederlag, så nu må vi glæde os over denne rekord og den anden rekord, at HVB årgang 92 hermed for første gang nogen sinde er gået fra banen uden at score i SBU !!!!!!!!

Tillykke med sejren til Herfølge og tak for lektionen, det vil vi bruge konstruktivt.

Kampens spiller: Nicki Nielsen, påpasselig og flot indstilling, kæmper til det sidste og giver sig ikke i sit forsvarsspil og har holdt et højt og flot niveau i hele sæsonen.

Kampens fighter:

Kristian Podbielski, fantastisk forår og igen meget flot markeringsarbejde og altid vågen og i kamp om hver bold, hvor han vinder de fleste.

Kampens detalje:

Dario´s afdribling af 5 modstandere og at ingen af de bærende kræfter fik mange stemmer om kampens spiller og fighter !!! (vi må tale om begrebet ”bedst når det gælder”, gutter.)

 

"HVB 1 slog Solrød på 1.halvleg"

HVB startede med 2 hurtige scoringer i det 1. og 7 minut, hvor kampen blev afgjort og efter en 1. halvleg med flot og tålmodigt angrebsspil og kombinationer slap Solrød med 0-6 ved pausen. Midtbanen styrede begivenhederne i flot stil og lagde op til eller scorede alle 6 seks. Især Alex, Dario og Mathias i midten lyste op i hvert angreb.

De øvrige spillere fulgte med i løjerne før pausen og en flot-flot opvisning blev desværre ikke fulgt op i en rodet 2. halvleg som blev spillet 1-1, da Solrød gjorde det bedste de kunne og HVB forfaldt til roderi på midtbane og tempoet blev ikke holdt i spillet, samtidig med at kræfterne var mest brugt til den flotte 1. halvleg.

De seks flotte mål blev scoret først ved Dario hovedstød på perfekt indlæg fra Mathias, som selv gjorde det til 2-0 på oplæg fra fløjen af Dario. 3-0 ved Jonas på flot skud og flot oplæg af Mathias. 4-0 blev det ved Frederik Leen som fik flot oplæg fra gennemspil på fløjen af Jonas og Lasse. Frederik Leen fik foræret endnu en frispilning af Dario til 5-0, inden et selvmål skabt af Kevin før pausen gav tennis cifre 6-0.

Kristian P. fik lavet et "uskyldigt staffe", men det blev kun udløst af en af de få ting vi kan forbedre i de bagerste række, bedre kommunikation og derefter konsekvens i indgrebene, ellers gjorde forsvaret det godt igen i dag.

Helt fremme var der I det meste af kampen også god bevægelse og fight, dog blev vi lidt for ivrige indimellem i Solrød offside fælder. Men på en af de friløbere vi fik i anden halvleg fik Kevin scoret på et flot lob til 7-1. Spillet lover godt før de 3 sidste kampe.

Kampens spiller: Mathias Damm, var overalt og med kvalitet i det han lavede de første 30 minutter.

Kampens fighter: Holdet og Jonas, Jonas spillede sin bedste kamp i HVB trøjen og kæmpede om hver bold i dag. Hele holdet holdt et flot niveau i 40 minutter.

Kampens detalje: Der var rigtig mange lækre afleveringer, afslutninger og finter i højt tempo i dag. Mathias, Dario og Alex lavede mange flotte ting, men det kniber med effektiviteten i det hele. Men det glæder vi os til også kommer med.

 

”Bomber Leen sænkede også Søllerød/Vedbæk"

Frederik Leen slog til 2 gange I første halvleg og skabte dermed det forspring, som det øvrige hold sørgede for at det blev afgørelsen med fight og god organisation. Mod et Søllerød hold som startede bedst og viste tænder nogle gange, fik HVB først lidt overtag efter Frederik Leens flotte gennemløb til scoring på Frederik T.s' flotte frispilning.

Hele 1. halvleg var en stor kamp på midtbanen med flot fight af alle mand og på det bedst tænkelige tidspunkt, ligefør pausen, slog Frederik Leen til igen, hvor han fik presset en modstander og dernæst scoret flot.

I 2. halvleg fortsatte kampen om midtbanen, med få chancer til HVB, men som tiden gik blev der mere plads at spille på og det udnyttede midtbanen flot. Forsvaret stod igen flot og holdt nullet igen-igen.

Søllerød er et godt hold, som viste tænder nogle gange og pressede os i bund, men havde ikke heldet til at få scoret på nogen af de få chancer de havde. Tak for en herlig fight til Søllerød/Vedbæk.

Kampens spiller: Frederik Leen, 2 flotte mål på tidspunkter vi var presset.

Kampens fighter: Kristian P. igen frygtløs i hans forsvarsarbjde, trods han blev lidt "most" fra starten af sin modstander.

Kampens detalje: Leen til 2-0, udad ingenting for han lagt et højt pres på bagerste mand som fumler bolden imod Leen som roligt inderside flugter I mål 2-0 I det 29min.

 

”Ligeved endnu en guldmedalje I Næstved"

Som sidste år blev vi inviteret til Næstved IF's elitestævne, som er et rigtig godt stævne med 16 hold fra Jylland, Fyn, Sjælland og København, vi glædede os til at spille mod nye modstanderne og se om vi kunne gentage succesen fra sidste år.

I puljen mødte vi Ølstykke, Tårnby og AGF Århus og her mens kræfterne var intakte blev der ikke givet ved dørene og det resulterede i 3 sejre på 2-0, 3-0 og 2-0, hvor Morten Egholm fik et mindre gennembrud på hold 1 med 3 mål, ellers var kampene generelt lige indtil HVB fik spillet til at fungere og midtbanen fik sat sig på kampen, der blev vist flot spil af alle, som resulterede i at der ikke blev scoret mod os i disse 3 kampe.

I kvartfinalen mod Sanderum som vi vandt 3-0 og i semifinalen mod Skjold 0-0, blev der heller ikke scoret mod os og med lidt held vandt vi straffesparkskonkurrencen mod Skjold med 6-5.

I finalen som blev spillet på Næstved stadion var der udsolgt hos aktørerne og da vi ikke fik scoret yderligere efter at have udlignet til 1-1, kunne Herfølge score til 2-1 og vinde guldet og tillykke til dem. Og flot af Sjællansk fodbold at have 2 hold i finalen ? De eneste 2 hold som gik videre fra puljerne, gik også hele vejen !

Der blev hele dagen vist flot fodbold af: Mads S., Joachim, Daniel, Kristian P., Nicki, Frederik T., Kasper T., Frederik V., Frederik H., Marc, Mathias D., Dario, Alexander, Morten, Jonas, Christian S., Lasse og Frederik L.

Målscorer: Frederik Leen 4, Morten Egholm 3, Dario 3, Alexander 1

Straffespark: Dario, Mathias, Lasse, Marc, Alexander og Christian S (afgjorde det)

”Bomber Leen sænkede Ledøje"

Ligenenede målhumør er sjælden set af en spiller I HVB, Frederik Leen var ustyrlig I Ledøje, hvor han scorede det ene flotte mål efter det andet, på flotte frispilninger og kombinationer fra sine motiverede og flot spillende medspillere, som dog efter 4-0 ved halvleg sænkede tempoet og koncentrationen. Men facit blev igen 6-0 og med dette flotte spil kan vi kun glæde os til de næste kampe. Frederik Leen scorede de første fem kasser på en dejlig flugter, to gode opfølgninger på afleveringer fra Jonas og på et følt hjørne fra Mathias. I starten af 2. halvleg blev kampen afgjort ved endnu et Leen mål på en Mads H. frispilning og Lasse sluttede af efter endnu et angreb hvor Ledøje blev spillet tynde og Dario lavede oplægget. Igen god præstation af forsvaret og bagerste midtbane som igen erobrede mange bolde og fordelte dem flot.

Kampens spiller: Frederik Leen (15 stemmer!)

Kampens fighter: Frederik Tangbæk-flot diciplineret fight og spil.

Kampens detalje: Leen til 1-0 på høj bold han tager med, med låret og flugter I kassen fra 15-18 meter.

 

”HVB spillet flød flot fra første fløjt 6-0 over Køge BK"

HVB fik spillet til at flyde igen og en helhjetet indsats fra alle mand gav en flot

sejr over et Køge Mandskab som bed fra sig første halvleg, hvor HVB's overtag først gav resultat midt I halvlegen, hvor Dario hamrede et flot langskud mål ind. Herefter fik HVB styr på spillet og kom lige efter på 2-0 på et flot hovedstød af Lasse på et flot indlæg af Frederik L., som på dagen viste storspil I front. Men måtte tage en pause p.gr.a. gult kort. Efter pause snakken var HVB lynhurtige ude af start hullerne igen og Frederik L. kunne på oplæg af og flot opspil af Dario, Mads og Kevin, score til 3-0. 4-0 sørgede Jonas med på et flot langskud, inden han øgede på et flot frispilning fra Dario og et flot lob over Køge's fremstor- mende målmand. Frederik L. sørgede for tenniscifre med at rigtig forwardmål, hvor hans skød hårdt og præcist I nettaget fra en spidsvinkel gav et flot hattrick.

Udover dette viste forsvaret igen skræmende styrke og gav kun få chancer væk og spillede kontant men fair hele vejen igennem på markeringerne fra Daniel og Krsitian. Midtbanen blev styret flot af Alex, Dario, Damm, Lasse og Kevin (senere Frederik Tangbæk). I front arbejdede Frederik L., Mads H. og Jonas flot hele kampen. Christian Stokholm kom ind og styrede forsvaret de sidste 20 minutter efter at Nicki efter endnu en solid  og fejlfri indsats måtte udgå. Allerbagerst bevarede Joachim roen når der var brug for ham og satte spillet flot igang.

Kampens spiller: Dario og Frederik Leen (7 nominerede !)

Kampens fighter: Alexander og Daniel (6 nominerede !)

Kampens detalje: Mathias Damm's Ronaldinho finte.

 

”Uafgjort igen trods overvægt I spil og chance 1-1"

Vi glædede os til opgøret mod Herfølge, som vi altid har gode kampe imod. Desværre blev dette opgør på en knoldet bane 1 ikke så seværdig (lignede en kamp mellem Rochdale - Doncaster, forældre udsagn efter kampen), kampen var mere intens end flot.

Vi kom igen planmæssigt foran på et flot hjørnespark som Dario headede ind og vi kunne være kommet på 2-0, på en af vores halve chancer I halvlegen, men igen fik vores modstander udlignet, denne gang på et flot frispark som Joachim ikke kunne komme ud til. Vi fik skiftet lidt rundt på midten af banen og i front, og dominerede 2. halvleg dog igen uden at have heldet til at kunne score på en af de 3 større chancer vi havde. Herfølge havde en enkel kontra som kunne have givet en noget ufortjent hjemmesejr. Vi må så til at være tilfredse med uafgjort på udebane som alle andre.

Kampens spiller: Mathias Damm (Flot 2. halvleg pågående og gennembrudfarlig)

Kampens fighter: Kristian Podbielski (Er inde I en flot stime af kampe)

Kampens detalje: Forsvarets flotte spil og deres kontante og fair spil.

”HVB uden held og opvarmning 1-1 I Søllerød"

Efter en hektisk ankomst til Nærum, hvor de sidste biler ankom på kamptidspunktet efter en ulykke på ring 3, kom HVB flot fra start og kom planmæssigt foran 1-0 på et hjørnespark, som Jonas flot flugtede I mål. Trods overvægt I spil og chancer lykkedes det dog ikke at få de vigtige 2-0 mål og på en af de få Søllerød-Vedbæk angreb fik de scoret på en ripost I feltet.

Hele 2. halvleg var et stort pres på hjemmeholdets mål, som var omgivet af en større flok af hjemmeholdets spillere, som vi siger tak for kampen til.

Kampens spiller: Kristian Podbielski (kom ind I 2. halvleg og markerede sig flot)

Kampens fighter: Kunne ikke findes på dagen

Kampens detalje: Jonas flotte flugter.

 

 ”HVB godt fra start - uden at glimte"

Endelig på græs igen og efter en hård tur til Holland glædede vis os alle til kampen, som startede med stor dominans til HVB, men efter chancer til Jonas og Lasse, kom Solrød lidt med I kampen på den umulige bane 1 I Himmelev. Efter lidt sløseri I forsvaret kunne Solrød bringe sig foran på en hjørnespark. Det vækkede dog drengene som I løbet af 5 minutter igen var foran 2-1, først fik Mathias tilkæmpet sig et straffespark som Dario omsatte og lige indskiftet pressede Frederik Leen sig til en friløber som han scorede flot på. I denne fase af kampen bølgede det ned mod Solrød mål. Som blev angrebet fra alle vinkler, det resulterede I plads på midten hvor Dario driblede sig I "Ronaldinho" stil forbi 3 forsvarer, godt hjulpet af modløb fra Kevin, og scorede sikkert til et meget flot mål.

Lidt senere fik kevin igen skabt uro I Solrød forsvaret og på en flot stikning til en friløber fra Alex, blev han udsat for en "Amerikansk fodbold" tackling som gav det røde kort til Solrød.

I 2. halvleg fik HVB ikke omsat det store overtag I spillet til de mål de fortjente, Frederik Leen var igen på pletten på en ripost og burde have været hattrick konge på Mads H. flotte frispilning, men blev lidt misvisende dømt off-side.

Efter forholdene og de trætte ben fra Hollandsturen, må vi være tilfredse med spillet når flere af spillerne endnu ikke er oppe på 100% og flere ligger på 50-60%

Kampens spiller: Dario Dumic

 

Flottere detaljer og mål er sjældent set I Himmelev Idrætspark med målet til 3-1, men Dario udstrålede hele kampen at han viste vejen og

spillede en af sine bedste kampe for HVB

 

Kampens fighter: Kevin Stilling

I sin debut for HVB arbejde Kevin flot og gav uro I Solrød forsvaret og med lidt held havde Kevin scoret 2 mål, det blev dog til et flot forsøg på overlæggeren

 

Kampens detalje: Da Dario nikkede Alex og en solrød spiller en skalle !!

De kom heldigvis hurtig til hægterne igen og MÅLET til 3-1.

 

Referater

 ”Sjællandsmester 2003"

Grøn bølge ved SM 2003 !!

 

HVB's lilleputter årgang 92 sluttede 2003 med at hjemføre "the double" i SBU, ved på hjemmebane i Himmelev Idrætspark at vinde SM finalen over Greve IF med 3-1. Man kan egentlig efterhånden tale om ”The sevenble” efter yderligere 5 vundne turneringer i 2003, men det rimer ikke så godt, vel !!

Det blev kulminationen på en utrolig flot 11-mandssæson for hele afdelingen, hvor HVB igen vidste at satsningen på at have 2-3 gode 7-mandshold har givet os 2 fantastiske gode 11-mandshold.

Over sæsonen har HVB 1 spillet 26 kampe i SBU og vundet alle 26 med en målscore på 127-17, hvoraf de 2 halvsæsoner har givet 30 point og målscorerne 42-6 og 47-5, så det vidner om et hold som er godt på alle pladser.

HVB startede frisk, men spillet kom aldrig op det det høje og flotte niveau fra Pokalfinalen i september, hvor Næstved IF blev sendt hjem fra Himmelev med det største nederlag af alle i SBU pokalfinalerne med 5-0.

Men efter at have haft flere nærgående forsøg bl.a hovedstød på overlæggeren, flere hjørnespark og overtag i spillet lykkedes det efter hurtig kombinationsspil at få scoret til 1-0 ved Mads Hvilsom efter flot opspil, ret hurtigt herefter brød Mathias Damm igennem på venstrekanten og efter en kontra i feltet havnede bolden for fødderne af Dario som kanonerede bolden i mål til 2-0. HVB havde før pausen yderligere store chancer til at øge føringen både Mathias, Lasse, Alex og Frederik Leen kunne have øget, men afslutninger var lidt forkrampede i denne periode og ikke konsekvente som vanligt. Når Greve gjorde forsøg på opspil eller gennembrud stod Nicki, Daniel, Kasper og Frederik T. godt eller gjorde det svært for Greve med tætte markeringer, tacklinger og hvis dette ikke var nok kom Nicki glidende og tog bolden. Et par gange måtte Mads Saabye dog vise sin klasse i målet.

Kort inde i anden halvleg fik Greve så reduceret på deres anden afslutning på mål i kampen, en flot flugter fra uden for feltet, hvor forsvaret ikke nemt at der kunne scores fra !.

Det gav lidt uro i HVB spillet, men både den bagerste midtbane med Alex, Dario, Frederik Voss og Mathias og forsvaret kæmpede flot om hver bold og stod ellers som en mur foran Greve, som ikke fik flere chancer i kampen. I denne periode måtte vi også lave et par taktiske udskiftninger, hvor Marc kom ud, da der i denne periode blev kæmpet og fightet mere end spillet fodbold, som er Marc force.

Det endelige overtag fik HVB efter at Frederik Leen blev spillet flot i dybden og fældet udenfor målfeltet af Greve målmanden, som fik det røde kort. Herefter var det et spørgsmål om tid før det tredje mål og dermed SM titlen var HVB´s , men efter store chancer til Mads Hvilsom og Lasse, kom  forløsningen efter et flot gennemspillet angreb, som Dario afsluttede med et fladt skud. Det var en flok glade spillere, ledere og trænere fra HVB som fik overrakt SM guldmedaljer for 4 sæson i træk, som bevis på at de fortsat er det bedste Lilleput hold på Sjælland og som nu glæder sig til 14 dages pause.

Holdet bestod af: Mads Saabye Jørgensen, Frederik Tangbæk, Kasper Tangbæk, Nicki Vejlebo Nielsen, Frederik Voss, Alexander Green, Mathias Damm Væggemose, Dario Dumic, Lasse Brodt Sørensen, Mads Hvilsom, Frederik Leen, Marc Teilmann og Daniel Havsager. 

Stort tillykke til jer alle

 

”HVB endnu et ubesejret efterår"

Sæsonen blev afsluttet med en svær kamp mod B 70, svær fordi det må være svært for holdene at sætte sig op til en kamp uden betydning. Men vi fik fortalt HVB at alle kampe tæller og vi har også en SM finale at spille henimod, så vi indskærpede koncentration og fokus til denne kamp også.

Det tog da noget tid før vi var klar og fik vænnet os til B 70 off-side fælden og efter lidt omrokeringer fik holdet fat, selvom vi allerede var kommet foran tidligt på et flot sammenspil mellem Dario og Mathias, med Mathias som målscorer. Alle kæmpede og arbejdede flot, men der manglede meget koncentration I afslutningerne, for chancer var der I første halvleg, men det blev kun til endnu en flot scoring Ved Mads H. som på en friløber lobbede bolden flot I mål. I halvlegen blev der fokuseret på koncentration I afslutninger og bedre bredde og hurtigere skift I spillet. Men med et par ændringer I pausen (en lettere forkøletAlex på mål og Mads H. ud I marken) tog det lidt tid at komme igang. Men det sidste kvarter blev B 70 total overspillet og der blev scoret 6 flotte mål, hvor Dario med 2 flotte fremryk inde feltet scorede sikkert, Mads H. på endnu en flot friløber og Frederik Leen fik drev I sit spil ved at komme ud på fløjen, hvorfra han sprintede igennem bag offside fælden 3 gange og scorede flot på de 3 friløbere.

Et flot efterår af drengene, som vi sammen med glæder os til finalen mod Greve I Himmelev d. 25.10 kl.14.00.

Trist at B 70 må ned I række 2, som de er for gode til, men vi glæder os til at se dem I række 1 igen til efteråret.

Kampens spiller: Frederik Leen, efter en noget svær start, hvor han havde det svært med at finde udad B 70 off-side fælden, blev han flyttet ud på højrefløj, hvorfra han "terroriserede" B 70 forsvaret hele 2. halvleg og kronede en flot indsats med sine 3 mål

Kampens fighter: Endnu en angriber, men Mads var idag også I en anden rolle en del af kampen, denne rolle løste han flot. Flot arbejde og med I mange flotte angreb og 2 flotte mål.

Kampens detalje: Frederik Voss flotte lob til Dario som spiller Mads fri til 2-0 målet.

”HVB flot sejr I Helsingør  

Udekampen mod Helsingør.

”HVB I SM finale efter drama I Næstved"

Som ventet havde Næstved ikke givet op og ville kæmpe til sidste fløjt før de ville give os 1. pladsen I puljen og en plads I SM finalen. Men efter en peptalk med drengene før kampen var de fleste indstillet fra start til at fighte ..... udad bukserne og bruge den ellers sparsomme fysik vi har. Det var forsvaret som var bedst indstillet fra start og kæmpede fantastisk I en usikker start, hvor Næstved var lidt for nærgående, men som før set mod andre hold, laver de en forsvarfejl som evigt farlige Frederik Leen følger op og bringer os foran 1-0. Herefter fik vores midtbane mere fat Marc, Dario, Mathias og Alex spillede flot og HVB dominerede resten af halvlegen, hvor Frederik Leen igen efter godt opspil af Mads H. og Mathias kunne score let spillet fri foran mål.

Vi blev enige om I halvlegen at holde fast og kæmpe videre, samt få scoret på de kontraer vi ville få, og på en af disse fik Leen spillet Alexander fri til skud, som målmanden halvklarede ud til en opfølgende Lasse, som her blev matchvinder uden at vide det. Vi burde have scoret yderligere på mange gode forsøg af Dario, Mads H. og Alexander, men det lykkedes ikke I dag. De sidste 2 minutter må det have distraheret holdet at champagnen var sat på køl, for uden de store problemer fik Næstved reduceret både til 1-3 og 2-3 med 20 sekunder igen.

Men en helt retfærdig sejr som kunne være blevet større, hvor især de "næstbedste" spillede over evne og det var dejligt at se, at de tog ansvar og kæmpede til de lå ned, fornem indsats af alle. En førnøjelse at være træner for dette hold som løfter sig hver gang vi har disse svære kampe, så er vi stadig ubesejret I 2 år I SBU, seneste nederlag var til Næstved I efteråret 2001, det andet nederlag I SBU var I foråret 1999!!     Vi er meget stolte af jer Gutter - Lars og Søren (og jeres forældre og klubben)

Kampens spiller: Mathias Damm, stor arbejdsindsat og fight, krydret med gode afleveringer og altid spilbar, især flot første halvleg.

Kampens fighter: Nicki Nielsen, vores bagerste mand bliver bedre og bedre for hver kamp og Nicki samt sit forsvar havde stor ære af de første 58 minutter. Igen fejlfri kamp til Nicki.

Både Frederik Tangbæk, Kasper Tangbæk, Daniel Havsager og Frederik Voss, bør også fremhæves for en flot forsvar indsats hvor de ikke gav sig, trods de spillede overfor spillere med meget mere fysik og de spillede sig ovenikøbet udad det meste.

Kampens detalje: Mathias Damm's hælaflevering præcis til Frederik Voss flyvende I luften med ryggen til bolden.

 ”Virum gav sig ikke uden kamp”

Selvom der desværre ikke dukkede en dommer op, viste Virum fair play og

lod Lars dømme kampen, hvilket han gjorde ligeså fair. Så en stor tak til både

Virum og Lars for at kampen blev spillet.

Men som I den første kamp mod Virum gav de HVB god modstand og har især et rigtig godt forsvar som HVB havde svært ved at komme igennem, selvom HVB igen allerede kom foran I det 6. minut, hvor Frederik Leen opsnappede et fejlaflevering I Virum forsvaret og tog den lige vej mod mål og scorede flot ved at udplacere Virums ellers gode målmand. Hele 1. halvleg blev et stort pres mod Virum målet, hvor der var gode chancer til flere HVB spillere, men ind ville bolden ikke og samtidig kæmpede både forsvaret og Virums målmand godt.

Efter en mindre opsang I pausen og opmuntring til at afslutte bedre og mere konsekventfik HVB efterhånden mere ro på spillet selvom 1-0 holdt indtil midt I halvlegen, hvor Frederik Voss med et følt langskud overlistede Virums målmand og scorede sit første sæsonmål, flot Frederik.

Herefter blev det I vanlig flot spillestil at sejren blev taget hjem, det ene flotte angreb efter det andet gled ned mod Virum målet og kun på god moral og fight undgik Virum flere mål imod sig. Udover 3-0 målet som var en HVB specialitet hvor Virum forsvaret blev spillet tyndt af Dario og Mads H., som sendte bolden fra baglinien ind til en total fri Alexander, som igen var søgt flot med frem.

4-0 blev det på en anden HVB specialitet, et præcis hjørnespark fra Mathias, headede Dario flot over I modsat mål hjørne, flotte detaljer at slutte af på.

Det skal dog nævnes at Virum havde sporatiske forsøg I 2. halvleg, men manglede den sidste tro på at det kunne lykkedes og blev hele tiden presset af et flot spillende og kontant HVB forsvar, som efterhånden er tømret utrolig flot sammen.

Kampens spiller:

Alexander Green (Endnu en flot indsats fra Alex, som var med I alt I 1. halvleg og delvis I 2 .halvleg, hvor han samtidig var mere defensiv og skabte sikkerhed på bageste midtbane

Kampens fighter:

Kasper Tangbæk, efter endnu en flot forsvarsindsat (som sædvanligt) kronede han indsatsen I dag, med at gå med frem I 2. halvleg hvor han med lidt held havde lagt op til et mål eller lavet et selv.

Kampens detalje:

Dario, Mads og Alexander samspil til 3-0

 ”HVB I målhumør I Ledøje”

HVB angriberne Frederik Leen og Mads Hvilsom fik vist noget målhumør og fik scoret 3 HVB mål I sejren på 5-1. Hvor også Alexander blev dobbelt målscorer.

Kampens spiller:

Kampens fighter:

Kampens detalje:

 ”Svær kamp mod Helsingør”

Efter pokaltriumfen mod Næstved skulle drengene sætte sig op til kampen hjemme mod Helsingør, hvor de planmæssgit bragte sig foran hurtigt I 1. halvleg ved Frederik Leen. Men HIF ville ikke give op og fightede flot videre og fik udlignet til 1-1, HVB fik dog overtaget igen og efter en flot aflevring fra Mads H., kunne Mathias score til 2-1 på en flot flugter og følt flugter over målmanden, det blev også stillingen ved pausen, et vigtigt mål I en kamp hvor HVB måtte kæmpe meget for sejren. Men da Kristian Podbielski scorede et flot hovedstødsmål til 3-1 var kampen afgjort til fordel for HVB.

Vi takker HIF for en fortrinlig indsats og glæder os til kampen I Helsingør.

Kampens spiller:

Kampens fighter:

Kampens detalje:

 ”HVB I målhumør I Tåstrup”

HVB fik vist noget målhumør og fik scoret 6 HVB mål I sejren på 6-0, det gik desværre ud over vores venner fra Tåstrup B 70. Men efter en lige 1. halvleg, som dog endte 3-0 fortsatte HVB mod et modløs og amputeretB 70 mandskab med 3 scoringer I anden halvleg. 0-1 og 0-2 ved Frederik Leen, 0-3 Mads H. 0-4 og 0-6 Alexander og 0-5 Dario.

Kampens spiller:

Kampens fighter:

Kampens detalje:

”Pokaltriumf i Himmelev”

HVB-Næstved 5-0

Himmelev-Veddelev BK ´s lilleputter årgang 92 vandt en flot pokalfinale i SBU, som det første hold i Himmelev nogensinde. Det blev en flot finale mod Næstved IF som blev besejret med 5-0 med tilskuer rekord i nyere tid i Himmelev Idrætspark, hvor mellem 75-100 tilskuere fra Næstved og Roskilde skabte en god atmosfære omkring kampen.

HVB styrede begivenhederne fra kampens start og kom foran 1-0 midt i første halvleg på en ripost i målfeltet som Dario Dumic headede i en flot bue over hele Næstved forsvaret og målmanden. HVB havde yderligere chancer i første halvleg til yderligere scoringer, hvor Frederik Leen scoring korrekt blev annulleret for offside, men Frederik Voss flotte langskud ramte overlæggeren.

I anden halvleg viste HVB noget af det bedste spil de har præsteret, hvor det ene flotte angreb efter det andet bølgede ned mod Næstved målet, så det var en spørgsmål om tid før den næste scoring.

2-0 blev det efter et mønster angreb, hvor Alexander Green, Mads Hvilsom og Mathias Damm Væggemose bandede sig helt igennem et kompakt Næstved forsvar og Mathias sluttede af med at lægge bolden flot op i hjørnet. Kort efter sendte Mathias en lang aflevering ud på fløjen til Frederik Voss, hvis hårde indlæg blev flugter flot i mål af Dario Dumic. I denne fase af kampen var der yderligere gode forsøg inden det lykkedes Marc Teilmann at øge på en ripost som sikkert blev sat ind med en følt inderside. Kort før tid lykkedes det også Mads Hvilsom at komme på måltavlen efter flot afdribling af forsvaret og et afslutning.

Sammen med det flotte spil fremad banen, ydede HVB forsvaret med som vanligt et meget disciplineret og flot forsvarsspil, hvor der ikke blev givet nogen plads til de ellers gode Næstved angribere.

Så det var en flot holdindsats som gav sejren og det flotte spil.

Udover de nævnte består holdet af Mads Saabye Jørgensen, Nicki Vejlebo Nielsen, Kasper Tangbæk, Frederik Tangbæk, Daniel Havsager, Lasse Brodt Sørensen, Frederik Holt.

Som alle fik overrakt medaljer af SBU´s formand Kurt Bagge-Hansen, som udover overrækkelsen fortalte spillerne at det var den flotteste Lilleput kamp han havde set meget længde og at han især havde lagt mærke til det gode sammenspil og fairplay kampen havde. 

Kampens spiller:   Holdet
Kampens fighter:  Holdet
Kampens detalje:  2-0 Målet
 
Søren/Lars - meget stolte og rørte trænere

 

 

Nyheder 
Truppen 
Træning 
Info 
Rejser 
Resultater 
Billedarkiv 
Kalender 
Links 
Kontakt 

HVB - Ledøje-Smørum 4-1

"HVB flot fra start" Lørdag d. 9/8
 
Det blev en fornem start på efterårssæsonen lørdag middag, hvor Ledøje-Smørum's række 1 puljevindere var på besøg I 
Himmelev Idrætspark og trods advarsel om stor respekt for et godt Ledøje-Smørum mandskab, som vi har haft tætte 
kampe imod. Startede spillerne i 5. gear og med et meget flot opspil af Dario, Mathias og Frederik Leen, kunne Leen 
spurte igennem til baglinien og med et præcist lav indlæg, lægge bolden for fødderne af en helt fri Mads Hvilsom, 
som scorede til 1-0 efter få minutters spil. Det blev startskuddet til en flot HVB første halvleg hvor vi burde have scoret 
et par mål mere, men afslutninger og den sidste aflevering i det høje tempo var ikke præcise nok. 
Det blev 2-0 midt i halvlegen efter en komisk situation, hvor dommeren fløjtede et hjørnespark igang sendt, så LSF spillerne 
tøvede et øjeblik på det præcise indlæg fra Marc og det gør man ikke med Mads Hvilsom i nærheden som øgede på en flugter. 
Mads kunne have øget til 3-0 før pausen, men desværre mente dommeren at et cambolage mellem Frederik Leen og 
en LSF forsvarer skulle dømmes før Mads kunne score på sin friløber, så havde han vel også delt sol og vind lige igen.
Efter pausen overtog Alexander og Dario midtbanen med et sandt arbejdsraseri fra Alex og mange flotte fremlægninger 
fra Dario, var det efterhånden en spørgsmål om tid før det blev 3-0 og det blev på en flot stikning fra Dario at Mads kunne 
fuldende sit hattrick. I denne periode flød spillet og kombinationer rigtig flot og kort tid efter blev det Alex og Mads, som 
lagde op til 4-0 scoringen af Mathias, som bevarede roen og udplacerede målmanden i fri position. Herefter blev tempoet 
slækket og LSF fik lidt mere spil og fik scoret på et flot angreb, som var en kopi af HVB 's 1-0 mål, bag en chanceløs 
Mads Saabye og det øvrige forsvar som var i undertal, men som havde spillet fejlfrit defensivt indtil da. 
Men HVB burde have scoret flere mål og et 7-2 resultat havde været det rigtige billede af kampen. 
Især kombinationsspillet og tempoet var flot i middagsheden, så det lover godt for efteråret og vi glæder os til at se 
drengene de næste mange weekenden efter den flotte kamp lørdag.
Tak for kampen til det altid godt fightende LSF hold.
 
Kampens spiller:   Mads Hvilsom (3 flotte mål og flot arbejde på midten i 2. halvleg)
Kampens fighter:  Mads Saabye (Mødte op med maveonde og spillede trods dette, som altid suverænt)
Kampens detalje:  Efter endnu et flot opspil vipper Dario bolden ind over midterforsvaret til Alex, som tæmmer med 
                brystet og flugter, desværre lige på målmanden. (Lækkert at se overblik og teknik i samme moment)
 
Søren/Lars - meget tilfredse trænere

 

Virum Sorgenfri BK - HVB 0-2

"HVB sejr I svær udekamp" Lørdag d. 16/8
Vi har været spændte på mødet med Virum, som med tilgangen af nye spillere formodes at være et rigtig godt hold og 
det holdt stik. Virum havde især et rigtig godt forsvar, som var meget påpasselige og i overtal det meste af kampen, 
til en vis frustration for vores angribere. Men så har vi heldigvis andre strenge og spille på, ved at kombinere os igennem
via midtbanen eller udnytte dødboldsituationer. Målet til 1-0 kom på en af disse, hvor Mathias's præcise hjørnespark 
landene hos Lasse i feltet, som resolut flugtede bolden ind via en Virum spiller og stolpen, selvom HVB ikke havde overtaget 
helt og måtte kæmpe for hver bold, var bolden mest på Virum's banehalvdel I første halvleg, hvor Mads H. burde have 
forøget scoringen på en friløber. Så det blev først lige før pausefløjtet, at Mathias igen sendte endnu mere præcis hjørne 
ind til et flot løbende hovedstød af Alex ved første stolpe, lækker detalje af de to. Vi blev enige om at holde resultatet 
i pausen og tage de yderligere chancer vi ville få på kontra og selvom Virum pressede lidt mere på I 2. halvleg og havde et par 
farlige frispark, havde HVB spillerne styr på tingene og kunne have øget ved Mathias eller Mads H., som havde store chancer, 
som de gemmer scoringerne på til næste gang mod Næstved.
 
Tak for en god og fair spillet kamp til Virumog stor tak til dagens dommer som lavede 4 ekstra lange stop I spillet, 
hvor spillerne kunne få væske I middagsheden, godt gået dommer.
 
Kampens spiller:   Dario Dumic (Arbejdede godt og smed igen en par forrygende afleveringer frem til Mads H.)
Kampens fighter:  Frederik Voss (Løste opgaven som def. midtbane i 1. halvleg, hvorefter han uden trænerens anvisning 
                neutraliserede Virum's højre angrebside hele anden halvleg, fornemt set Frederik).
        
Kampens detalje:  2 flotte hjørnesparksmål, hvor det præcise indlæg fra Mathias rammes ligeså præcist af Lasse og Alex, 
                som timer deres afslutninger helt rigtigt, svært at dæmme op for når 2 spilleres tanker møder hinanden !!
 
Holdet fungerer rigtig godt nu og fik vist, at selv om Virum havde taget større hensyn til nogle af vores spillere, så tog andre 
over og vi ændrede spillemåden og bortset fra frisparkene fra 15-20 havde Virum ikke øvrige farlige chancer I kampen.
 
Søren/Lars - meget tilfredse trænere

HVB - Næstved IF

"Pletten fra Onsdag - spillet væk"

Dykket fra I onsdags var glemt og holdet viste I store dele af kampen at de var tilbage I rytmen fra kampen mod Ledøje og Virum. 
Fokus var tilbage på at starte godt og få et hurtigt mål og for 4 kamp I træk lykkedes det, ved en flot frispilning i højre side fra 
Mads H. kunne Dario komme på måltavlen I efteråret, ved at inderside bolden I mål. Det gjrode det ikke lettere for et godt 
kæmpende Næstved hold, som måtte lidt længere frem, mens det ene gode angreb efter det andet kørte ned mod Næstved målet, 
da både midtbanen og forsvaret overholdte alle aftaler og spillede flot diciplineret spil hele kampen.
2-0 blev det I midten af halvlegen hvor Dario´s langskud gik lige henover målmanden, desværre blev dario snydt for et hattrick, da
hans direkte frisparksscoring blev dømt off-side ??
I slutningen af halvlegen kom Næstved mere med og kunne med lidt held have scoret på nogle halvstore forsvar fejl skabt dels 
af dem og af meget optimistiske tilbagelægninger, så fejlene lavede vi selv, så at Næstved kom med I kampen.
På grund af en del skader og udskiftninger blev rytmen først igen god I midten af anden halvleg, hvorefter Mads H. på sin anden
friløber fik scoret ved flot at gå uden om målmanden. I den fase burde vi have scoret yderligere at par mål, da både Mathias og 
Leen var fri, men de gemmer målene til næste kamp.
I denne periode spillede og kæmpede midtbanen rigtig flot og Alex, Mathias og Dario styrede spillet frem mod den ene afslutning 
efter den anden, flot fysik af begge spillere, forsvaret stod tæt på de farlige Næstved spillere og så blev det 3-0 til HVB, 
som kunne have været 4-1 eller 5-2.
Tak for en god kamp til Næstved og dommeren, som i slutminutter fik fat i Mads H. og fik en albue i panden og måtte ud.
Så han fik en lille noget usædvanlig fødselsdagsgave her, heldigvis havde Mads det godt igen efter lidt is på panden.
Kampens spiller:   Kasper T. (Som overholdte alle aftaler og neutraliserede Næstved farlige angriber)
Kampens fighter:  Dario Dumic (2 flotte mål og stort arbejde på midten, med mange flotte fremlægninger til Leen og Mads H.)
        
Kampens detalje:  Opspillet til det første mål, hvor Marc, Mathias, Lasse, Mads H. og Darios samspil og afleveringer gik op I en
               højere enhed.

 

 

 


Copyright(c) 2004 HVB 92. All rights reserved.