Referater
Home 
Triumfer 
HVB 1 
HVB 2 

"HVB 1 sluttede med sejr"

HVB 1 sluttede med en sejr over Brøndby IF og rykker nu op I række 2, som ubesejret. Men der skal nok lidt bedre spil, indstilling og tagen ansvar frem I række 2, hvor det bliver mod bedre modstandere.

Men på det tekniske niveau og I det besnærende kombinationsspil er holdet meget langt fremme.

De kom dog bagud 0-1 på en fremlægning som ikke blev klaret en BIF'er kunne flot ligge bolden I mål.

Udligningen sørgede Holm for som fandt et hold I BIF forsvaret til 1-1 ved halvleg. HVB fik dog fat I spillet I løbet af 2. halvleg og Asger kunne på endnu en flot enkeltmands præstation bringe holdet på 2-1, inden Daniel og Holm gjorde det til 3-1 og 4-1.

FLOT OPRYKNING GUTTER, Martin og Steen. 

"HVB 1 RYKKER OP" - "HVB 2 storsejr 9-2"

HVB 1 spillede flot I sommervarmen I Svogerslev og spillede et fysisk stærk Svogerslev hold rigtigt, og hvor de især I 2. halvleg var boldbesiddende og havde en midtbane som kunne spille og drible på de rigtige tidspunkter virkede holdet overlegent både teknisk og taktisk.

Kubel viste flot overblik ved at spille Asger helt fri, som skabte målet til 1-0 ved et dybdeløb, som han fik afsluttet under pres, så målmanden fik klaret, men Frederik Emil var flot over riposten.

Tålmodigheden kom henad vejen og mange flotte detaljer og dribleture af Asger og Marc var 2. halvlegs højdepunkter. HVB forsvaret stod igen en flot kamp og man kan næsten ikke huske hvornår der sidst er blevet scoret imod dem.

Kampen detalje blev dog Asger dribletur og efterfølgende afslutning op I krogen til 2-0 og flot udvikling for Asger på midtbanen.

Stort tillykke med oprykning gutter og Martin Voss og lederne for holdet, nu venter der betydelig hårdere modstand, men den tid den glæde ! Nyd den sidste kamp mod Brødnby og spil det flotte fodbold I kan.

7 mandsholdet vandt hjemme endnu en flot storsejr på 9-2 og fejrede deres nye holdleder for efteråret Claus Mortensen.

 

"HVB 1 - Tåstrup  2-0"

HVB 1 kom lidt langsomt og uinspireret i gang - og selv om HVB havde hovedparten af spillet skulle vi hen i det 17. minut før Morten følger energisk op med en fodtackling på Taastrups målmand, som taber bolden - Morten opfanger bolden, dribler udenom og scorer flot til 1 - 0.
I det 20. minut fik Taastrup korrekt udvist en spiller der bevidst sinkede spillet ved at sparke bolden væk ved indkast til HVB. Husk at dommerne har fokus specielt på det i år.

I pausen blev holdet bedt om at få mere ro i forsvaret og bedre gang i kombinationsspillet - spil bolden og lad modstanderne løbe. Bortset fra et par grimme forsvarskiks lykkes det da også bedre i 2. halvleg, hvor Holm får scoret til resultatet 2 - 0.

HVB 1 topper nu tabellen med et forspring på 6 point til nummer 2, Svogerslev. Med kun 1 point mere er HVB I række 2 I efteråret og målsætningen for holdet og debut træner Martin Voss er flot opnået, så pøj pøj I de næste kampe.

 

"Flot kamp af HVB 1"

Skibby – HVB 1     0 – 4

Det hele passede flot sammen: Flot solskinsvejr og en ualmindelig flot holdindsats fra HVB2, som denne gang viste, at der er en grund til at de ligger på førstepladsen i tabellen.

Det var smukt fodboldspil, tætte markeringer og pasningsspil, så det rislede koldt ned ad ryggen. De velvoksne Skibby-spillere fik løbet meget forgæves og havde kun få reelle chancer. HVB2 havde flere skud på stolpen allerede fra start, men vi skulle hen til det 25. minut, før Morten fik løbet igennem og scoret flot til 1-0.

HVB2 forsatte med at spille flot fodbold i 2. halvleg – lagde stærkt ud med presspil og det blev belønnet i det 5. minut i 2. halvleg, da Asger fik sig presset igennem i højre side og scoret sikkert til 2 – 0. Kort tid efter bragte Frederik Tangbæk holdet på 3 – 0, med endnu en flot scoring og Niklas Truelsen sluttede af med scoringen til 4 – 0 efter forsvarspanik foran Skibbys mål.

Det var klart fysikken der kom til kort overfor boldteknikken – det gav desværre anledning til mange grimme og grove frispark fra Skibby-spillernes side. Helt igennem en bundsolid og flot holdindsats, hvor ALLE kæmpede og ofrede sig. Meget og fortjent ros fra trænerne Martin og Steen.

 

HVB1 – Holbæk   3 – 1

 

HVB1 lagde ud som skudt ud af en kanon med flot pasningsspil og tætte markeringer og 90 % af spillet blev presset op på Holbæks banehalvdel. Martin C. havde et flot langskud på en dødbold meget tæt forbi mål, men det blev Kromann, der i det 9. minut opfangede et kiks i Holbæks forsvar og fik driblet udenom målmanden og scoret sikkert til 1-0.

 

Derefter var det som om at holdet fik sig en kollektiv hjerneskade. Der blev slappet for meget af – og kampoplægget fra træner Martin og Steen med tætte markeringer og pasningsspil var fortid. Holbæk overtog mere og mere af det gode pasningsspil og kom frem på banen til flere gode chancer. Heldigvis var det i stedet Holm, der fik scoret til 2 – 0 ved at følge ihærdigt op på en ripost.

 

Skideballe i pausen: Spille - ikke sparke fodbold – og for alt i verden tætte markeringer, det er vejen frem. Som træner Steen sagde:”I skal simpelthen være så tæt på, at I kan lugte om de har været i bad her til morgen – og hvilken sæbe de bruger.”

 

Opsangen hjalp de første 10 minutter af 2.halvleg, derefter fik Holbæk igen for meget plads på banen og de fik da også scoret til 2 – 1 på et tidspunkt hvor HVB-forsvaret var taget på ferie. På vores side havde Asger et brag af et langskud på træværket. Holm fik mindre end 10 min før tid scoret et energimål til 3 – 1 på en stikning fra Kromann.  Indsatsen holdt til 3 point, men begge trænere mente, at holdet kan gøre det meget bedre.

 

Er det samme hold ?

Så har HVB 2 spillet deres 2 sidste kampe i foråret og det resulterede i et nederlag og en uafgjort og 2 fuldstændig forskellige præstationer .

Den 4/6 spillede vi på udebane mod Tune som vi havde vundet over på hjemmebane med 4-1 i en rigtig flot kamp hvor vi var Tune helt overlegne.

Det blev desværre aldrig tilfældet i returkampen.

I første halvleg havde HVB en strid modvind og det blev derfor mest  et spørgsmål om at holde Tune væk og prøve at komme igennem halvlegen så godt som muligt. Tune kom forholdsvis hurtig foran på et drøn af et skud som Joachim ikke havde chancen for at afværge grundet vinden.

I perioden herefter fik HVB dog etableret noget pænt spil langs jorden og midt i halvlegen udlignende Holte på et godt gennemspillet angreb hvor han på vanlig vis dukkede op inde foran mål på indlæg fra Kubel.

Inden pausen fik Tune dog scoret igen til stillingen 2-1. Dette gav dog ikke anledning til den store panik hos HVB, idet man ville få medvind i 2 halvleg og derfor blev der i pausen talt om at skyde og lægge pres på Tune højt oppe og trække alle kæder frem på banen.

Hvad man troede skulle blive et spørgsmål om sejrens størrelse blev nærmest et mareridt.

Åbenbart troede spillerne at vinde ville gøre hele arbejdet for dem og at de derfor ikke behøvede at løbe og arbejde for hinanden samtidig med at Tune åbenbart havde lært mest af 1 halvleg.

Den megen boldbesiddelse og det pres vi skulle lægge på dem kom aldrig. Tværtimod spillede Tune klogt og holdt bolden nede på jorden samtidig med at HVB spillerne løb forvirrede rundt og prøvede at lave enkeltmands præstationer.

Midt i halvlegen fik Tune så scoret til 3-1 på en af de gennemspillede angreb som de havde i 2 halvleg og der var pludselig langt hjem for HVB. Havde jokke dog ikke vist storspil i flere situationer kunne de faktisk være kommet yderligere foran.

Da der manglede 10 minutter fik Holte dog bragt fornyet håb ind i HVB da Tunes målmand var kommet lidt på en skovtur som Holte hurtig opfattede og sparkede bolden ind i det tomme mål.

Det fik åbenbart vækket holdet og så blev der trykket på  for en udligning – men for sent og Tune kunne fortjent trække sig ud af kampen som vindere.

Det er længe siden man har set en så uengageret og manglende fighterindstilling fra HVB 2´s side.

Om igen gutter – den holder ikke i række 2.

Kampens spiller: Daniel Havsager (du holdt dit altid stabile niveau).

Flot afslutning af HVB 2

 Foråret sidste kamp den 11/6 bød på en hjemmekamp mod Helsingør – rækkens nummer 2 der blandt andet har spillet uafgjort mod rækkens suveræne tophold Søllerød-Vedbæk.

Det første opgør i Helsingør endte med et nederlag på 3-1 – men denne kamp kunne lige så godt være endt med en sejr til HVB 2 hvis man havde udnyttet blot nogen af de mange chancer man tilspillede sig– holdet spillede i denne kamp i perioder noget af det bedste i år.

Efter sidste uges ringe indsats mod Tune var der blevet talt med store bogstaver af trænerne - blandt andet om at kræve og yde.

Spillerne kræver de samme fordele som HVB 1 dvs. nyt tøj, spille på opvisningen osv. Det er også rimeligt, hvis man til gengæld så yder 100 % både til træning og kamp for det er ganske enkelt nødvendigt hvis vi i længden skal begå os i række 2. HUSK DET !!

Indledningen på kampen blev dog ikke den bedste – Helsingør kom bedst ind i kampen, og kom også foran efter ca. 15 minutter på et hjørnespark, hvor der ikke blev sparket ordentlig væk.

Som halvlegen skred frem kom HVB dog mere og mere med i kampen - måske fordi der efter ½ års pause var come back til en af holdets faste slidere: Skov.

I anden halvleg blev der rokeret lidt om – Mathias røg op foran for at lægge et fysisk pres på Helsingørs bagerste folk, og Skov rykket ind på den centrale midtbane – kæderne hang bedre sammen og så var Helsingør pludselig helt i defensiven.

Midt i halvlegen kom så  kampens højdepunkt, da Hubbi på egen hånd tog en dribletur ind mellem 4-5 modspillere og iskoldt placere bolden uden om målmanden – hold kæft et flot mål Hubbi – det var forårets mål på HVB 2. Vi gamle som kan huske så langt tilbage fik minderne frem om Jesper Olsens udlignende mål til 2-2 i sidste minut mod England i 1982 i parken (den gamle). Som Svend Gehrs ville have sagt : Nej – nej – nej - ind mellem 4-5 forsvarsspillere – uden om en af verdens bedste målmænd (Peter Shilton) -  presenting Frederik Hubert.

Kort efter fik HVB endnu en chance til at tage alle 3 point men på mirakuløst måde fik målmanden (han var jo også en af verdens bedste !!) pareret Martins skud fra kort afstand.

Til sidst var der dog udsolgt hos HVB og 1-1 skulle holdes og det resultat må siges at være et rimeligt resultat set over hele kampen.

Godt fightet gutter – så kender man jer igen.

Kampens spiller: David. Hele forsvaret med Kasper som sikker bagerste mand spillede en fejlfri 2 halvleg, men David var helt oppe – flot.

Også ros til Mathias da du kom op foran og fik lagt pres – det har vi ikke set for sidste gang.

Og til sidst: velkommen tilbage Skov – det var rart at have dig tilbage når ærmerne skal smøges op og arbejdstøjet tages på.

God sommerferie gutter. Det bliver spændende at se den nye pulje, men ingen tvivl om at det bliver  hårdt – væk er hold som Fløng og Svogerslev  som ret beset ikke har række 2 styrke – de nye oprykkere vil uden tvivl være stærkere hold – mulige modstandere er Brøndby 2, B 70, Kalundborg eller AB så der skal virkelig arbejdes hårdt i efteråret.

Nyd nu sommerferien og brug den til at stresse af fra fodbold (træningen fortsætter lidt endnu). Tænkt på hvad i laver og spiser. Begræns indtagelsen af fast-food og flødeis (sodavands is skader ikke) ??

HVB 2 suveræne i lokalopgør - 10-1 mod Svogerslev !

Efter sidste uges pæne nederlag på 2-0 til stærke Søllerød Vedbæk, var HVB 2 klar til lokalopgøret mod Svogerslev. Første møde mellem de 2 hold endte 2-0 til Himmelev – et resultat der tydede på en mere lige kamp end den umiddelbart var, men brændte chancer på stribe gjorde, at der var spænding langt hen i kampen.

Derfor var oplægget til kampen koncentration, aggressivitet og beslutsomhed i afslutningerne og det blev til fulde opfyldt.

Efter 10 minutter var HVB foran 3-0 på de første 4-5 angreb på mål af henholdsvis Martin (et af målene flot følt ind over målmanden), Nikolaj (du var sikker og koncentreret i afslutningerne) og Marc på oplæg af en storspillende Kubel som ”ejede midtbanen” og spillede sin hidtil bedste kamp med et utroligt løbearbejde og flotte afleveringer.

 Nu kan det godt være at Milan går ned hvis de får en 3-0 føring, men det gør HVB 2 ikke – de kværner sådan set bare videre i samme tempo og udspillede Svogerslev på kryds og tværs så stillingen ved pausen var 5-0 og det fortsatte efter pausen, med yderligere flotte mål af Nikolaj, Holte, Niklas (det ene en ren Roberto Carlos, hvor bolden så ud til at gå langt forbi, men på en sidste meter skruede op i målhjørnet). Jubelen ville dog ingen ende tage på det sidste mål, hvor kampens 2 mindste spillere var impliceret.  Kromann (med en utrolig springstyrke) headede et hjørnespark videre til Kasper T. som dirigerede bolden i mål. Et nyt hemmeligt våben på HVB 2 !!

Flot kamp gutter.

Kampens spiller: Kubel (sådan !)

Kampens detaljer: de mange flotte afleveringer bag om eller inden om modstanderens backer som giver os de fleste chancer og mål – dem skal vi altså arbejde videre med

HVB 2 tabte til stærke Søllerød-Vedbæk.

Efter den store sejr over Fløng var det blevet hverdag igen for HVB2, der skulle på en vanskelig opgave ude mod rækkens suveræne tophold Søllerød-Vedbæk.

HVB2 blev da også sat under pres fra kampens start, men rigtig farlige blev Søllerød ikke. Skud uden for feltet blev dog farlige fordi vi ikke rigtig fik sparket væk eller ikke fik fat i 2. boldene, men enten sparkede Søllerød forbi eller også kom Joachim i vejen. Midt i halvlegen gik det dog galt og på en retur bold efter at Jokke havde halvklaret blev sparket ind. Der burde dog have været fløjtet frispark til Jokke da en spiller gik i ryggen på ham .

HVB fightede dog videre og i slutningen af 1. halvleg mente HVB sig snydt for et oplagt straffespark begået mod Niklas men dommere mente det ikke.

I 2 halvleg fightede HVB videre med en storspillende Kasper T. som sikker sweeper, men fremad banen havde vi ikke haft noget særligt. Da der manglede 10 minutter stod det forsat 1-0 og på det tidspunkt gjorde vi klar til at satse mere offensivt for at se om vi kunne sjæle 1 point, men i det samme gjorde Søllerød det 2-0 på et mål hvor bolden blev sparket ud af hænderne på Jokke og det trak ligesom det sidste tro på det ud af holdet.

Kom igen gutter. Resultatet er der imidlertid intet at sige til – det var fuldt fortjent – vi havde ikke så meget offensivt og alt andet end Søllerød sejr ville have været ufortjent.

Dommeren kan vi ikke bruge som undskyldning, men man har dog lov til at ærgre sig når begge mål burde have været annulleret og vi bliver snydt for et straffespark af en dommer som generelt var langt fra situationerne.

Kampens spiller: Kasper T.  Forsvaret kæmpede alle godt men Kasper T. du var bare suveræn – kæmpede alle kampens 90 minutter og holdt sammen på forsvaret (det var klart din bedste kamp i år).   

Ærgerligt nederlag til HVB 2.

Efter vores sejr over Tune skulle de gode takter følges op mod Helsingør. Af begge holds tidligere resultater vidste vi, at det ville blive en utrolig tæt og intens kamp, hvor det hold der havde stolpe ind i stedet for stolpe ud og var skarpest i afslutningerne ville køre sejren hjem. Dette skulle desværre for HVB vise sig at blive mere end sandt.

Fra starten satte vi os tungt på kampen og angrebene bølgede ned mod Helsingørs mål. Som mod Tune havde vi flere store tilbud men ind ville bolden ikke. Efter 10 minutter afdriblede Niklas flot 2 modspillere og lidt ude i højre side af målfeltet trykkede han hårdt og præcist af mod det lange hjørne. Tilskuere og træner jublede allerede – men kun for at se bolden tag snitte ydersiden af stolpen (var den med stolpe ud !!) . Lidt efter headede Martin i hel fri position bolden lige på målmanden – igen var tilskuere og træner begyndt at juble. I denne fase af spillet havde Helsingør det svært med blot at få bolden ekspederet ud af eget straffesparksfelt, men det gode spil og pres gav inden mål.

Og så sket det sædvanlige kan man næsten sige – på et hurtigt og effektivt modangreb midt i halvlegen scorede Helsingør til 1-0.  Efter dette mål faldt HVBs spil lidt sammen og de sidste 10 minutter kom Helsingør mere med i spillet – uden at tilspille sig de helt åbne chancer.

I 2 halvleg bølgede spillet frem og tilbage men stadig med HVB som fik skabt de farligste situationer og helt fortjent kunne Kromann endelig udligne til 1-1 på et flot gennemspillet angreb. Kort efter kunne det være blevet 2-1 men Nikolajs afslutning efter en frispilning blev ikke hård nok.

Kort efter svigtede koncentrationen dog igen og Helsingør kom på 2-1. Imidlertid skabte vi fortsat masser af chancer til at udligne på de utallige indlæg vi havde men enten tøvede vi lige et sekund inden der blev trykket af eller også røg bolden lige over eller ved siden af mål. Bl.a. havde Niklas endnu et skud som målmanden fik pareret ud på ydersiden af stolpen (stolpe ud !)  

Som tiden skred frem måtte vi satse mere og mere og helt naturligt scorede Helsingør til 3-1. Herefter var det slut med selvtilliden og vi faldt fra hinanden. De sidste 10 minutter var det Helsingør der var tættere på 4-1 end vi på at reducerer.

Et ærgerligt og unødvendigt nederlag, men når vi kun formår at score på ca. 20-25 % af vores helt åbne chancer og modstanderne ligger på ca. 75- 80 % bliver det altså svært at vinde en fodboldkamp gutter.

Det positive er at vi i perioder spiller rigtig flot fodbold, skaber utrolig mange målchancer og presser modstanderen i bund. Men vi skal altså være skarpere i vores afslutninger hvis vi vil være med helt oppe i toppen.

Det må vi arbejde videre med.

Kom igen gutter – vi napper dem på hjemmebane.

 

Kampreferater for HVB 2 første 3 kampe.

Med den megen tilgang i løbet af sidste efterår og vinter har vi efterhånden fået en bred trup, hvilket naturligvis også gør HVB 2 rigtig stærke i år.

Resultaterne kommer dog ikke af sig selv og det tager tid at spille nye fold ind.

Efter det flotte efterår i 2004 var det derfor med en ekstra portion selvtillid og spænding at vi så frem til sæsonstarten 2005. De første kampe har vist at vi har noget at have denne selvtillid i.

Vi vidste dog, at der i den første kamp ventede os en rigtig svær opgave, hvor vi ikke skulle regne med at få point. Modstanderen Søllerød-Vedbæk deltog ved DM sidste år. HVB spillerne gik dog frisk til sagen og holdt faktisk Søllerød væk de første ca. 15 minutter, men et par hurtige mål midt i halvlegen bragte Søllerød på 2-0 ved. pausen. I 2 halvleg kæmpede knoklede alle videre og havde flere gode gennemspillede angreb hvor der lige manglede den sidste skarphed eller den sidste målgivne aflevering. Forsvaret med en storspillende Joachim holdt dog Søllerød fra at score før i sidste minut hvor det blev 3-0. 

Alt i alt en god fight og senere resultater har da også vist at et nederlag på 3-0 er pænt idet andre hold har fået større øretæver. Tillykke til Søllerød – i har vist at i hører til i række 1.

Kampens spiller: Jokke, men alle fightede flot !

Svogeslev - HVB

Efter den svære start var der lagt op til lokalbrag mod Svogerslev der pludselig var rykket op efter at Gladsaxe havde trukket sig. HVB sad fra starten på kampen og tilspillede sig flere store chancer men uden den sidste skarphed – uha ! uha !. I 2 halvleg kom forløsningen dog, da Mathias trykkede til lagt ude fra og lidt heldigt scorede til 1-0. I sidste  minut lukkede Hubbi kampen da han flot blev spillet fri og med en et velplaceret mål scorede til 2-0.

Flot angrebsspil og kombinationer i angrebet men en smule mere koncentration og skarphed i afslutningerne burde have bevirket at der aldrig kom spænding i kampen.

Svogerslev havde dog også chancer, men Jokke klarede i flot stil de chancer der opstod.

HUSK IØVRIGT fair play, at "moone", af det andet hold hører ikke hjemme I fodbold, og undskyld til Svogerslev, som jo så skal huske at sige tak for kampen, selvom man taber !!

Kampens spiller: Jokke

HVB - TUNE 

Den 3 kamp var mod Tune på vores egen opvisningsbane – en fæstning hvor vi ikke har tabt en kamp i 2004 og denne statistik holder også efter Tune kampen.

Fra starten viste alle mand en utrolig spilleglæde og løbevilje – man flyttede sig flot fra hinanden og lagde et pres på Tune. Hurtig fik vi tilspillet os 2 -3 store scoringsmulighede men ind ville bolden ikke og træneren begyndte at bide negle. Det blev ikke bedre da Tune pludselig ´- stik mod spillets udvikling – scorede til 1-0 !

HVB mistede dog ikke modet og kværnede videre og midt i halvlegen kunne Voss flot sparke bolden ind i 2 forsøg da han dukkede op ved bagerste stolpe på et frispark.

I 2 halvleg fortsatte HVB med at trykke på, men der manglede lige det sidste afgørende held til at sparke bolden ind. Et gult kort til Kromann efter en kontrovers med en modspiller (fy !) skulle dog få afgørende betydning, for medens HVB var en mand i undertal scorede vi 2 mål. Først trykkede Nicolaj resolut af uden for feltet og bankede bolden ind via stolpen. Sådan ! Kort efter gik Marc igennem og skød fra en spids vinkel, hvor målmanden kun fik halvklaret og så var Kubel hurtig på returen – 3-1. Det sidste mål var også en perle. Et frispark blev lagt in over hvor Martin flot headede bolden ind til slutresultatet 4-1.

Kampens spiller: Voss for sit utrættelige arbejde med at binde midtbanen sammen så vi kunne lægge et højt pres på Tune.

Det var dog svært at vælge kampens spiller for alle arbejdede utrættelig for hinanden og alle kan faktisk roses for et eller andet – Jokke for at hele tiden at tilbyde sig for de bagerste og sikre udspark – Mathias for at markere modstanderens bedste mand ud af banen – Hubbi for sit altid solide forsvarsspil ( jeg tror ikke du tabte en nærkamp eller at modstanderen slap forbi dig en eneste gang !) David for også at tage del i det offensive – Niklas for mange fine kombinationer og flotte indlæg. Nikolaj for et flot mål da vi havde brug for det – Martin for gode tekniske detaljer og et flot mål  (husk også de defensive pligter og tætte markeringer).

Kom bare an Helsingør – vi er klar.

Det skal også lige nævnes at vi lørdag den 23/4 tog til Diba Cup i Næstved med et blandet hold  og flot forsvarede sølvmedaljerne fra sidste år. Et stævne hvor spillere, trænere og tilskuere var igennem hele følelsesregistret.

Især semifinalen var en ren gyser. Efter 2-2- i den ordinære kamp hvor Morten udlignede i sidste minut skulle der straffespark til og først efter 11 spark !! var det afgjort da Jokke pillede modstanderens spark. Alle 11 mand fra HVB fik sparket (kun 2 brændte – flot). Det var dog en flok trætte drenge da grundet at semifinalen trak ud ikke fik nogen pause før finalen. Et lokalbrag mod RB 1906 der også havde vist fint spil og solidt forsvarsspil hele dagen. Finalen blev dog aldrig det spillemæssige højdepunkt og RB 1906 kunne fortjent trække sig ud som vindere med 3-1 – de var den smule skarpere i afslutningerne så tillykke til dem.

Man skal dog lige huske på at vi tog hjemmefra kl. 8 om morgenen og først var hjemme igen ca. 20.30 så det var efterhånden også nogle brugte drenge.

--------------------------------------------------------------------------------------

SÆSON 2004

HVB modstander spillede græsk

Nu mærker HVB, hvordan det er at være tophold. B70 kom ikke for at spille fodbold og spillede sig kun til én målchance i hele kampen – og den var endda klart offside. Resten af tiden drejede det sig om at holde HVB fra at score ved at have mindst 10 spillere bag bolden.

I første halveg  skulle HVB for første gang i efteråret være spilstyrende. Det drejede sig om at holde bredde og ro i spillet – og være kyniske på de få chancer, som altid kommer. Det startede fint med et hovedstød på overliggeren fra Thore ”Torjäger” Møller, men ellers var der ikke mange farlige målchancer. Det var hele tiden lige ved og næsten. Den sidste aflevering, den sidste dribling eller afslutning på mål kiksede op til flere gange. HVB skal dog have stor ros for at holde koncentration  i den defensive organisation. Frederik ”Skover” Skov spillede endnu engang med stor ro og overblik i forsvaret og Thore, David Rigelsen og Frederik Voss holdt ligeledes et fint niveau.

Anden halveg bød på flere chancer. Frederik ”Holte” Holt kan ikke markeres ud af en kamp. Holtes langskud på stolpen kunne ligeså godt være gået mål. Morten Engholm burde måske have scoret på Kristian Kubels meget flotte oplæg fra baglinien og Thore var endnu engang tæt på efter et hjørnespark. I stedet blev det så sliderne på den bagerste del af banen, som var de toneangivende. Thore,  Skover og Frederik Hubert satte ikke et ben forkert, og Frederik Voss prøvede at få spillet til at hænge sammen med en stor indsats midt på banen. Kubel og Niklas Bøgild viste i glimt deres potentiale, men det var ikke helt nok på dagen, hvor modstanderen ikke gav ret meget plads at spille på.

Resultatet blev 0-0. 2* Jesper var tilfredse – og må nok til at minde nogle af tilskuerne om, at de for bare 2 kampe siden også ville have været meget tilfredse. Nu skal HVB både vinde og spille flot fodbold uanset, hvordan modstanderen spiller. Sådan er det også at være tophold, drenge!

Kampens spiller: Frederik Voss.

Kampens fighter: Frederik Hubert.

Kampens detalje: Thores hovedstød på overliggeren.

Holdet var: Joakim Ravn, Frederik Skov, Thore Møller, Martin Mejdahl, David Rigelsen, Frederik Voss, Kristian Kubel, Niklas Bøgild, Mathias Baunsgaard, Jihad Khalaf, Frederik Holt, Frederik Hubert, Morten Engholm, Martin Christensen.

Et rigtigt tophold slog til i Holbæk!

Holbæks træner havde fyret godt op under HVB-drengene, som efter hans mening kun vinder, fordi de stiller op med 1. holdet i alle kampe. Den påstand blev gjort til skamme af 2. holdet, som vandt 2-0 i en meget tæt og spændende kamp.

Første halveg var en ørkenvandring. Forsvaret var usikkert, midtbanen blev overspillet gang på gang, og angrebet var stort set ikke oppe på Holbæks banehalvdel. Det var stik imod spillets fordeling, at Frederik Holt scorede til 1-0 sidst i halvegen. Vanen tro For ”Holte” var det et fremragende mål på en solopræstation ud over det sædvanlige. Et flot ryk fra midten af banen blev afsluttet med et flot langskud. Sådan! Joakim Ravn leverede som sædvanlig en fremragende og sikker præstation. Specielt ”Jokkes” redning af et langskud på vej mod krydset vil vi alle huske.

Der blev givet en ordentlig og fortjent skideballe i pausen. Spillet var bedre i 2. halveg. Der var flere gode angreb. Både Niklas Bøgild, Holte og Frederik ”Hubi” Hubert kunne have lukket kampen på store chancer. I stedet var det spændende til det sidste – indtil Holte scorede endnu et flot mål til 2-0. Der var heldigvis flere, som spillede sig op efter pausen. Frederik Skov fik styr på sweeper spillet. Frederik Voss kæmpede forbilledligt på midtbanen og uddelte herretacklinger på stribe. Niklas Bøgild kom flere gange godt frem over kanterne og leverede et par fremragende afleveringer, og Jokke fortsatte sit sikre og flotte spil mellem stængerne.

Alt i alt en rigtig topholds-kamp. Spillet var ikke for godt, men resultatet helt top.

Kampens spiller: Frederik Holt.

Kampens fighter: Frederik Voss

Kampens detalje: Hubis afbrænder – det var sværere at ramme målmanden end at ramme nettet.

Holdet var: Joakim Ravn, Frederik Skov, Thore Møller, Martin Mejdahl, David Rigelsen, Frederik Voss, Kristian Kubel, Niklas Bøgild, Mathias Baunsgaard, Jihad Khalaf, Frederik Holt, Frederik Hubert

HVB 2 fortsat ubesejret i række 2 og indtager nu 1. plads !!

Efter sejr på 4-1 over Slagelse og uafgjort 1-1 mod Kalundborg indtager HVB 2 nu førstepladsen i række 2.

Kampen mod Slagelse gav sejr på 4-1. HVB lynstartede og inden Slagelse rigtig vågnede op, havde HVB bragt sig foran 4-0 ved halvleg. En helt ustyrlig Leen i front lavede 3 kasser på hurtige bolde som blev stukket i dybden bagom Slagelses forsvar og Leen var iskold i afslutningerne. 

Det sidste mål blev scoret af Martin C. som modtog bolden omkring midten i højre side – afdriblede et par mand på vej mod målet og bankede til sidst bolden op  i nettaget. Sådan !

I 2. halvleg var Slagelse åbenbart vågnet op og kom ud med en hel anden indstilling og gejst. HVB var presset helt i bund næsten hele 2. halvleg og havde Slagelse haft en større træfsikkerhed  og havde Joachim ikke havde været helt på toppen kunne kampen sagtens være blevet rigtig spændende. Nu fik Slagelse kun et mål på et noget tyndt dømt straffespark.

Kampens figter: Kasper T.

Kampens detalje: Martins C. s mål

Kampens spiller: Leen

HVB 2 fortsætter de flotte resultater 1-1 mod Kalundborg

Kampen mod Kalundborg blev ligeså spændende og intens som de foregående kampe. Grundet diverse afbud og skader stillede HVB bl.a. op med en næsten hel ny bagerste kæde.

Kampen startede  godt for HVB der trods de mange ændringer stod rimeligt godt på banen. Der blev vist ganske godt fodboldspil i 1 . halvleg. Flere udmærkede angreb og kombinationer hvor der lige manglede den sidste aflevering eller det sidste skud på mål. Kalundborg blev holdt godt væk fra de helt store tilbud men 5. minutter før halvleg gik det dog galt på et lidt tilfældigt mål, hvor HVB ikke fik sparket ordentligt væk.

2 halvleg bølgede spillet lidt frem og tilbage, men HVB fik ikke rigtig tilspillet sig de helt store målchancer og man havde lidt en fornemmelse af, at kampen godt kunne blive tabt 1-0. 10 minutter før tid fik Niklas dog tilkæmpet sig et straffespark – ikke det største der er set men ok. Holte sparkede sikkert kuglen i kassen til slutresultatet 1-1. Et rimeligt resultat af kampens forløb og nok til at HVB indtager en 1. plads i rækken og med 1. kamp færre.

Kampens spiller: Skov

Kampens fighter: Baune

Kampens detalje: Niklas der tilkæmpede sig et ”klart” straffespark.

 
 HVB 2 fightede sig til uventet point !!

Det var med en vis portion skepsis og nervøsitet at træner-siden så frem til kampen mod forårets nedrykker fra række 1 Ledøje-Smørum efter vores flotte start mod B70. Ledøje-Smørum havde vist imponerende styrke i pokalkampene og har bl. a. spillet sig frem til kvartfinalen i pokalturneringen at slå så stærkt et hold som Søllerød-Vedbæk fra række 1.

Derfor var  taktikken og opstillingen (rent undtagelsesvis) lagt meget defensivt an med udgangspunkt i et solidt forsvar og massiv midtbane og så skulle vi leve på farlige kontra-angreb.

Drengene løste opgaven perfekt !

Kampen blev åbnet flot og allerede efter 5 minuttet bragte HVB sig foran efter et mønsterangeb. Niklas modtog bolden i venstre side, skiftede over til Lasse i højre side der spillede bolden ind på midten, hvor den blev lobbet ind over målmanden af ”Mr. 100 %” Frederik Holt. Sådan !. Så havde Ledøje ligesom fået noget at tænke over.

Herefter skiftede spillet på midten af banen, men de sidste 10 minutter skruede Ledøje op for tempoet samtidig med at vores markeringer forståeligt blev lidt løse og trætheden meldte sig. Helt fortjent udlignede Ledøje på en høj bold som blev skudt flot ind over Joachim.

Inden pausen kunne/burde HVB dog være kommet foran igen, da Lasse fik en friløber mod mål, men afslutningen blev overplaceret og bolden sneg sig lige uden om stolpen - øv !.

2. halvleg blev åbnet med spil til begge sider uden at det dog rigtigt blev farligt. Lidt efter lidt fik Ledøje dog overtaget på midtbanen, og de sidste 10-15 minutter bølgede angrebene ned mod HVB mål. HVB spillerne -især midtbanen - var ved at være slidte og haltede nu efter.

Dette resulterede i en masse indlæg på godt gennemspillede angreb, hjørnespark og frispark, men nu havde Joachim  altså lige besluttet at alt i luften skulle pilles ned og det  blev det godt og grundigt, hvilket gav en følelse af ro hos HVB og frustration hos Ledøje

Hertil kom at forsvaret kom i vejen for det som kom langs jorden. Og efter 3

meeeeeget lange tillægs-minutter kom et befriende slutfløjt.

HVB havde dog nogle farlige kontra- angreb i 2. halvleg og havde faktisk bolden i mål på et godt angreb men målet blev annulleret for off-side (hvilket ifølge tilskuerne var ok men ikke ifølge trænerne !!)

Tillykke med et flot resultat gutter – alle kæmpede og ingen slog op i banen, hvilket også kan aflæses af kampens fighter

Det var ikke lige kønt alt sammen, men jeres indstilling, fight og moral i de første kampe ses ikke bedre og her kan kun de færreste hold være med.

Men der er stadig mange kampe og grundlaget for succes skabes ved træningen så husk at der skal arbejdes hårdt ved træningen.

Kampens spiller: Voss

Kampens fighter: Hele holdet

Kampens detalje: Vores mål

God start mod B70

Drengene på HVB2 var meget spændte på den første kamp i række 2 mod B70. Er vi gode nok? Er springet fra række 3 til række 2 for stort? Skal vi ned og rode i bunden i stedet for at spille med i toppen? Mod B70 var vi gode nok, og med en sejr på 2-0 kom drengene godt i gang med efteråret.

Første halveg var en stillingskrig. Forsvaret stod sikkert, midtbanen lod bolden gøre arbejdet, og angrebet prøvede at skabe de nødvendige chancer. Det lykkedes bare ikke rigtigt. Frederik Voss fik sin debut, som "midt-midt" og viste allerede fra starten, at det er det helt rigtige for "Fosser" - Stort løbepensum samt sikker og hurtig boldomgang gav god ro på holdet.

Anden halveg blev mere livlig. Frederik Holt kom på banen de sidste 20 minutter og spilledede fremragende. Med gode driblinger, stort arbejdspensum, et frisparksdrøn på overliggeren og to flotte mål i de sidste 10 minutter, var "Holte" i høj grad med til at sikre HVB de første 3 point. Frederik Skov spillede sig også gevaldigt op. Med flotte afleveringer, hårdt arbejde og endda en tunnel på B70-forsvarer viste "Skover" vejen for holdet.

Kampen viste, at god organisation giver resultat - og at kampene primært skal vindes i forsvaret. Den bagerste linie spillede fejlfrit - og Kasper Tangbæk satte ikke et ben forkert i den kamp.

Kampens spiller: Frederik Holt

kampens fighter: Kasper Tangbæk

Holdet var: Mads Såby, Martin Mejdahl, Thore Møller, Kasper Tangbæk, Frederik Skov, David Rigelsen, Kristian Kubel, Frederik Voss, Frederik Holt, Martin Christensen, Frederik Hubert, Niklas Bøgild, Frederik Leen.

----------------------------------------------------------------------------------------

Turneringssejr i DiBa Cup ved Susåen

HVB2 stillede med et kun lidt forstærket hold til 1. halvårs sidste opgave, nemlig DiBa Cup i Skelby. Alle spillerne var sådan set gået på sommerferie – flere var knap nok kommet ud af soveposen inden de skulle i gang. Det var helt efter aftalen, idet planen var, at turneringen først og fremmest skulle være en hyggelig afslutning på et godt forår. Nu er det bare sådan, at drengene går efter pokalen – hver gang. HVB skulle spille tre kampe. 2 mod Hillerøds række 2 og række 3 hold og én mod Åkirkeby fra Bornholm.

Første kamp mod Åkirkeby blev brugt til at få søvnen ud af øjnene. Kampen vil blive husket for to flotte mål. Kristian Podbielski scorede til 1-0 efter først at have tæmmet bolden med brystet og derefter flygtet den i mål fra kanten af målfeltet. David Rigelsens mål til 3-0 var også af høj klasse. Efter et træk på tværs af banen blev bolden hamret op i krydset 5 meter uden for målfeltet.

Næste kamp mod HGI1 var et drama. Hillerød holdet var lige ved at rykke op i række 1 i foråret og var derfor en meget god test for HVB, når det gælder om at måle holdets parathed til række 2. Det blev en meget intens og fair affære med bidende tacklinger, tætte markeringer og gode situationer foran begge mål. HVB vandt 1-0 på et fremragende mål af Marc Teilmann. Marc driblede sig fri og lobbede hårdt presset bolden over målmanden. Den største profil var dog Frederik Holt, som spillede sin nok bedste kamp i år.

Sidste kamp var mod HGI2. Det blev også en tæt affære.  3 kampe på 2½ time begyndte at sætte sine spor. Der var få chancer i begge ender. Begge hold stod simpelthen for godt i forsvar og på midtbane. Marc Teilmann fik dog en kæmpe chance efter et godt langskud fra Frederik Holt. Desværre gik bolden lige over. Kampen endte 0-0, men det var nok. Og så fik gutterne lov til at synge kampsangen: For her regerer Himmelev, for her regerer Himmelev!!

Holdet var: Mads Såby, Kristian Podbielski, Frederik Tangbæk, Kristian Kubel, Frederik Voss, Frederik Skov (anfører), Thore Møller, Kasper Tangbæk, Frederik Holt, Mathias Baunsgaard, Morten Engholm, Marc Teilmann, Lasse Sørensen og David Rigelsen.

Stævnets bedste: Frederik Holt.

 
 11 drenge var nok!

Efter afklapsningen mod Svogerslev blev spillerne enige om at slutte ordentligt af mod Ishøj. Efter to afbud i sidste øjeblik måtte HVB2 dog tage af sted med kun 11 spillere.

HVB startede halvegen med en kontrolleret offensiv. Kræfterne skulle jo holde hele vejen hjem. Efter 15 minutter tog Jihad Khalaf en flot dribleur til baglinien og sendte bolden bagud til Kevin Stilling. Kevin bankede bolden flot i mål. Derefter kom Ishøj godt med i kampen. Det var ikke ufortjent med udligningen til 1-1. Heldigvis fik HVB hurtigt styr på kampen. David Rigelsen, som spillede på midtbanen for første gang i år, bankede flot bolden i mål til 2-1. Herefter tog Niklas Bøgild og Jihad over. De kørte rundt med Ishøjs forsvar i resten af halvegen, så det var en fornøjelse. Jihad scorede endda to flotte mål til stillingen 4-1.

Anden halveg startede lidt nervøst. Forsvaret var ikke helt oppe i omdrejninger. Reduceringen til 2-4 fik dog HVB på ret kurs. Niklas scorede 2 gange og Jihad nok engang, så slutresultatet blev 7-2 til HVB. I store dele af 2. halveg spillede HVB ”dejlig kynisk”. Bolden fik lov at gøre arbejdet, og spillerne lod sig ikke provokere af Ishøj spillernes tilråb og forsøg på hårdt spil. Det var ganske enkelt et tophold, som foldede sig ud. Mads Såby røg fra målmand til angreb og gjorde det godt. Mads var endnu engang ”den store kost” og var endda lige ved at score et par mål.  Frederik Holt spillede også en meget flot 2. halveg.

HVB sluttede godt af. Der er dog ingen tvivl om, at holdet bliver udfordret i efteråret i række 2. Det er kun godt og både spillere, holdleder og tilhængere glæder sig til kampen om at bide sig fast i række 2.

Holdet var: Mads Såby, Frederik Hubert, Frederik Skov (anfører), Thore Møller, Kasper Tangbæk, Jihad Khalaf, Kevin Stilling, Håkon Hemme, Niklas Bøgild, Frederik Holt og David Rigelsen.

Kampens spiller: Niklas Bøgild.

Kampens fighter: Jihad Khalaf.

Kampens detaljer: Kevin Stillings mål, som blev lavet efter solopræstation af Jihad Khalf.

En tynd kop the fra HVB!

Svogerslev havde ikke tabt en kamp siden, de tabte til HVB i første runde. Da HVB samtidig måtte undvære 4 stamspillere, var der lagt op til en svær opgave.

Det et klart stærkere hold, HVB mødte denne gang. Svogerslevs midtbane og angreb lagde et markant pres på HVB i hele første halveg med det resultat, at stillingen var 0-3 inden hjemmeholdets spillere begyndte at vågne op. Det var ganske enkelt ikke godt nok, og spillerne hvilede uden tvivl lidt for meget på laurbærrene efter sidste uges oprykning til række 2. I de sidste 15 minutter spillede HVB sådan set med god gejst og fik da også reduceret ved Marc Teilmann. Der var chancer til flere mål til HVB inden, Svogerslev gjorde det til 1-4 lige før pausen. Ærgerligt. Det fjernede nemlig lidt af troen på, at det kunne lykkes i 2. halveg.

Anden halveg var en ørkenvandring, hvor kun én spiller i hver kæde kunne være sin præstation bekendt. Marc Teilmann spillede en flot kamp og slog endnu engang fast, at han er holdets absolut mest konstante spiller. Selv i en kamp hvor resten af holdet er på gyngende grund, spiller og kæmper Marc for holdet – og scorede i øvrigt målet til 2-7 på en solopræstation. Kristian Kubel holdt også fanen højt og viste, at man i det mindste kan prøve at kæmpe sig ud af problemerne. Kasper Tangbæk prøvede også at holde sammen på stumperne i forsvaret; men det var ganske enkelt en stor opgave, når markeringerne på kanterne og fra midtbanen svigtede gang på gang.

Og hvad kan vi så lære af det? Svaret er, at HVB2 fik en forsmag på, hvad der venter i efteråret, hvor alle hold har en standard, som gør det nødvendigt med koncentration fra start til slut. Der er bliver nødvendigt for HVB2, at alle spillere yder det de kan - og ikke kaster ansvaret fra sig, når ”det begynder at lugte i bageriet”!

Holdet var: Mads Såby, Frederik Hubert, Frederik Skov (anfører), Thore Møller, Kristian Kubel, Kasper Tangbæk, Mathias Baunsgaard, Marc Teilmann, Jihad Khalaf. Christian Dam, Johannes Petersen, og David Rigelsen.

Kampens spiller: Marc Teilmann.

Kampens fighter: Kristian Kubel.

Kampens detaljer: Marc Teilmanns to mål, som begge blev lavet på solopræstationer.

 

HVB toptunede i topkamp

Greve var inden topkampen det eneste hold, som havde taget point fra HVB2. Derfor var det et yderst koncentreret HVB hold, som gik på banen i forårets absolutte topkamp. En sejr ville samtidig betyde oprykning til række 2. Temmelig godt gået af et hold, som sidste år spillede i række 4.

Kampen var endnu engang henlagt til opvisningsbanen – en klar fodbold for HVBs teknisk gode spillere. 1. halveg var en tæt affære. Heldigvis startede HVB godt og fik inden for de første 15 minutter scorede til 2-0. Begge gange var det holdets absolutte topscorer, Morten Engholm, som havde sidste fod på bolden. Det første mål blev scoret med god hjælp fra Greves målmand.  Det andet var et rigtig ”Morten-mål”. Først et par driblinger. Så et godt ryk forbi et par forsvarere. Og til sidst et knaldhårdt skud forbi målmanden. Greve kom godt med i kampen og kun et yderst solidt og koncentreret forsvarspil af  målmand Mads Såby, sweeper Kasper Tangbæk,  samt de to backs David Rigelsen og Thore Møller forhindrede Greve i at komme tilbage i kampen.

I pausen aftalte spillerne af bolden skulle spilles mere rundt, samt at tålmodighed og sideskift skulle ind i spillet. Og så var det bare tiden til at nyde opvisningen – på opvisningsbanen! Midtbanen med Frederik Skov, Kristian Kubel, og Frederik Holt , og Frederik Voss spillede bolden rundt, så det var en ren fornøjelse. Angrebet med Marc Teilmann, Niklas Bøgild og ikke mindst Jihad Khalaf var giftige som bare pokker. Derfor kom chancer og mål på samlebånd. Jihad viste endnu engang, at han er klar fra start. Det blev til to flotte mål og et godt forsøg, hvor Marc scorede på riposten. Niklas fik også scoret et mål – dog efter at have brændt flere chancer i direktørklassen. Endelig fik Morten scoret et flot mål efter et angreb, hvor bolden blev spillet rundt efter alle kunstens regler. Sejren på 7-1 var ikke et mål for stor. Tilhængere og holdleder siger tak for endnu en stor oplevelse på ”Himmelev Ground”.

Holdet var: Mads Såby, Frederik Hubert, Frederik Skov (anfører), Frederik Holt, Thore Møller, Kristian Kubel, Kasper Tangbæk, Mathias Baunsgaard, Marc Teilmann, Frederik Voss, Niclas Bøgild, Jihad Khalaf, Frederik Holt og Morten Engholm.

Kampens spiller: Kasper Tangbæk.

Kampens fighter: David Rigelsen.

Kampens detaljer: De mange flotte gennemspillede angreb med mange ”spilstationer”, som gav 3 utrolig flotte mål i 2. halveg.

 

Så er den ged barberet...

HVB2 har nu endelig - og godt og grundigt - revanchere sig for nederlaget til Endeslev-Vråby ved SM sidste år. Sejren på 4-0 passer dog slet ikke til spillets fordeling. 12-0 havde været mere passende. Sjældent har HVB2 brændt så mange oplagte chancer som i går. Kampen blev spillet på en meget flot bane, som gav gode muligheder for at spille bolden. Det benyttede HVB sig af i store dele af 1. halveg. Første mål blev scoret af Thore "Torjäger" Møller på et hovedstød efter et af Marc Teilmanns præcise hjørnespark. I øvrigt nåede Thore at spille i angrebet, på midtbanen og i forsvaret inden han blev sparket ned og var nødt til at tage det sidste kvarter på bænken. Thore er holdets "altmuligmand".  HVB2 spillede hele halvegen på modstanderens banehalvdel - godt hjulpet af vinden. Morten Engholm scorede til 2-0 og Frederik Skov til 3-0 – i øvrigt kampens detalje (læs nedenfor).

Endeslev pressede på i de første 5 minutter af 2. halveg. Resten af kampen stod der HVB på. Der var skud på stolper, skud der blev reddet på målstregen, samt fæle afbrændere inden Marc Teilmann afdriblede et halvt forsvar og bankede bolden i nettaget. Mads Såby fik lov til at tage et straffespark midt i halvegen - stolpen reddede. Næste gang er det altså Frederik Holt, som får chancen. Anden halveg var alt i alt en underholdende affære.

Midtbanen - Marc Teilmann, Kristian Kubel, Frederik Skov, og Frederik Holt - leverede et godt stykke arbejde. Forsvaret stod solidt og godt. Og angrebet skal have skudtræning, skudtræning og atter skudtræning. Christian Dam spillede en god 2. halveg. Skaden fra Hollandsturen er endelig historie. Næste kamp er mod Greve. Hvis HVB2 holder koncentrationen og spilleglæden, så lugter det lidt af.......

Holdet var: Mads Såby, Frederik Hubert, Christian Dam, Frederik Skov (anfører), Frederik Holt, Thore Møller, Kristian Kubel, Kasper Tangbæk, Mathias Baunsgaard, Marc Teilmann, Niclas Bøgild, Jihad Khalaf, Frederik Holt og Morten Engholm.

Kampens spiller: Kristian Kubel.

Kampens fighter: Frederik Skov.

Kampens detalje: Marc afdribling af tre modstandere og aflevering til Skov samt Skovs "Tordenhug" i trekanten.

 

 Haslev spilllet af banen i 1. halveg

HVB2 havde fået lov til at spille på opvisningsbanen. Det tog holdet helt bogstaveligt og leverede forårets bedste kamp. Hele første halveg blev spillet i et meget højt tempo og med mange flotte kombinationer. Kevin Stilling var helt ustyrlig i sin første kamp på holdet. Det blev til 3 flotte mål i første halveg og et drømmehug som prellede af på trærket. Niclas Bøgild sendte et tilsvarende "drøn" afsted mod krydset - og denne gang var der mål. Kampens detalje! Kristian Kubel kom også på måltavlen i 1. halveg på et flot gennemspillet angreb. Efter kampen erkendte Haslevs træner, at hans hold var blevet spillet ned under græstæppet. Anden halveg var ikke mindre underholdende. Marc Teilman fortsatte med at levere de gode afleveringer, scorede et mål og var tæt på at lave årets mål på hovedstød efter et fremragende oplæg fra Niclas Bøgild. Frederik Skov og Kevin Stilling scorede begge med følte lobs over Haslevs målmand og Niclas fik lavet sit mål nr. 2. Kristian Kubel burde også have scoret endnu engang. Fra en totalt fri position formåede Kristian at gøre det sværeste, nemlig at ramme målmanden. Til slut fik Mads Såby lov til at vise sine evner som målmand og havde flere flotte redninger - og nåede at komme med op til hjørnespark! 9-3 var et godt resultat, som betyder, at HVB2 udbygger forspringet til Greve. Der var flere solide præstationer udover de allerede nævnte. Det gælder fx for Thore Møller, Frederik Hubert, Mathias Baunsgaard og Håkon Hemme. Holdet viste god koncentration og stor spilleglæde. En stor tak fra holdleder og tilskuere for en seværdig oplevelse! Holdet var: Mads Såby, Frederik Hubert, Christian Dam, Frederik Skov (anfører), Thore Møller, Kristian Kubel, Kasper Tangbæk, Mathias Baunsgaard, Marc Teilmann, Niclas Bøgild, Håkon Hemme, Frederik Holt og Kevin Stilling.

Kampens spiller: Marc Teilmann.

Kampens fighter: Kevin Stilling.

Kampens detalje: Niclas Bøgilds "Tordenhug" i trekanten. .

 

HVB-Sølv ved DIBA CUP I Næstved

 Efter at have vundet over Slagelse 2 og Sorø og tabt til Hik 2 og HG 1 havde vi en kamp tilbage mod Næstved 2.

Holdene i puljen slog hinanden på skift (bortset fra Hik som vandt alle kampe). Så vi havde mulighed for at komme af point med Slagelse 2 og Næstved 2, men det krævede, at vi slog Næstved 2 i den sidste kamp. Og herefter var det så målscoren, der var det afgørende.

Så målsætningen inden sidste kamp mod Næstved var, at vi skulle gå på banen og slås for en sejr og ellers bruge vores sidste kræfter. Der var en lille chance for at få anden pladsen og dermed også en præmie. Drengene gjorde det eksemplarisk - kun fokuserende på at yde det aller bedste i de 2 x 15 minutter, og det resulterede i en sikker sejr på hele 10-1. Først efter de sidste puljekampe var vi helt sikre på anden pladsen. Så det var en rigtig god afslutning for alle på en lang dag.  

 

HVB-tornadoen i blæst og på pukkelpiste

Bane 1 i Himmelev er simpelthen elendig. Det er en bane som favoriserer hold som fokuserer på at sparke istedet for at spille fodbold. Det passede helt fint til Ishøj som stod med 10 mand i forsvaret og kun en spiller fremme. HVB2 prøvede at gøre det rigtig i 1. halveg, hvor de havde en markant medvind. Bane- og vindforhold medførte dog et utal af tekniske fejl, og spillerne gik småfrustrerede til halveg. Tjah, mere er der faktisk ikke at skrive om 1. halveg. 2. halveg var langt bedre. Spillet kom ud over kanterne. Midtbanen fik spillet bolden hurtigere rundt. Og angriberne fik skudt sig ind. Morten "topscorer" Engholm scorede to mål. Derefter var det Jihad Khalafs tur til 3-0. Jihad er simpelthen god til at være klar, når det gælder. Det er stor styrke at komme ind ved halveg og derefter være blandt de dominerende i 2. halveg. Frederik Holt scorede igen et rigtigt "Holte-mål". Bolden blev listet op i krydset, selvom vi havde aftalt, at målmanden skulle "skydes" langs jorden. "Holte" mente dog, at afslutninger i trekanten måtte være OK. Og han har ret. Ingen vrøvl fra holdlederens side. Kampen mod Ishøj viste endnu engang at moralen er god, og at kun få hold kan følge HVB2s tempo i en hel kamp. Frederik Voss, Kristian Kubel, Mathias Baunsgaard og Marc Teilman prøvede at få bolden spillet rundt - men banen er altså bare ikke livretten for teknikere. David Rigelsen og Kasper Tangbæk var bundsolide i bagerste geled. Morten Engholm er altid giftig og god for et par mål..og så er der lige "Holtes" langskud.

Holdet var: Mads Såby; David Rigelsen, Frederik Hubert, Frederik Skov (anfører), Kristian Kubel, Frederik Voss, Kasper Tangbæk, Mathias Baunsgaard, Marc Teilmann, Morten Engholm, Jihad Khalaf, Thore Møller, Frederik Holt og Niclas Bøgild.

Kampens spiller: Marc Teilman.

Kampens fighter: Jihad Khalaf.

Kampens detalje: Frederik Holts langskudsmål.

Grøn tornado I Svogerslev

Svogerslev tilhører den bløde mellemvare i puljen - og kampe mod den slags hold skal bare vindes, hvis puljesejren skal hjem til HVB. Inden kampen bad holdlederen spillerne om at tænke på tilhængernes - og holdlederens - blodtryk. Det er altså ikke nødvendigt at afgøre kampene i de sidste 10 minutter hver gang! Efter 35 sekunder scorede Morten "topscorer" Engholm. Hvorefter Frederik Voss løb forbi sidelinien og sagde: vi lovede jo at passe på dit blodtryk, ikk"! Herefter gik det hurtigt. Marc Teilman scorede sikkert til 2-0. Jihad Khalaf kom ind og skabte som sædvanlig ravage i modstandernes forsvar med sit pågående spil. Hans mål til 3-0 på et flot lob over målmanden kom efter benhårdt prespil. Derefter scorede Morten endnu engang, og 4-0 ved halveg var ikke et mål for meget. Tempoet faldt i 2. halveg. Svorgerslev kom lidt ind i kampen og scorede et flot mål på langskud. Der var dog stadig mange chancer til HVB. Den største fik Marc Teilman midt i halvegen. Desværre brændte Marc - det er vist ikke sket før. Det har nu ingen indflydelse på, hvem der skyder holdets straffespark. Det gør Marc nemlig stadigvæk. Lige efter var Frederik Hubert tæt på at afdrible forsvaret helt og aldeles. Desværre blev det sidste træk for langt. Det var egentlig det der skete i 2. halveg - det hele var lige ved og næsten. Resultatet blev altså 4-1 efter en god 1. halveg og en noget kedelig 2. halveg. Der er stadig noget at arbejde med. Holdet skal arbejde med temposkift i spillet. Bolden bliver spillet for lidt rundt og der er for få sideskift. Det gør vi bedre næste gang. Forsvaret stod endnu engang godt. David Rigeslen og Thore Møller var yderst solide. Mathias Baunsgård, Kasper Tangbæk og Kristian Kubel leverede et stort løbearbejde på midtbanen. Og Jihad Khalaf og Frederik Hubert var giftige i front.

Holdet var: Mads Såby; David Rigelsen, Frederik Hubert, Frederik Skov (anfører), Kristian Kubel, Frederik Voss, Kasper Tangbæk, Mathias Baunsgaard, Marc Teilmann, Morten Engholm, Jihad Khalaf, Thore Møller, Frederik Holt og Niclas Bøgild.

Kampens spiller: Kristian Kubel.

Kampens fighter: David Rigelsen.

Kampens detalje: Frederik Huberts afdribling af 3 forsvarere som gav HVB straffespark.

 

HVB-tornadoen vendte kampen på 6 minutter

Greve er nok HVB2s største konkurrenter, når det gælder oprykning til række 2. Det var tydeligt, at Greve gik efter førstepladsen. De lagde et massivt pres de første 10 minutter og HVB2 var heldige med at slippe uden Greve mål. Spillet blev aldrig rigtig godt i 1. halveg. Det blev istedet en rigtig herrefight, hvor Mads Såby var den "store kost" på midtbanen, som gang på gang ryddede op, når det var ved at blive farligt. Der opstod selvfølgelig også de obligatoriske chancer - Intet hold kan holde angriberne helt væk. Desværre fik HVB2 ikke scoret, og derfor forblev kampen en intens affære i 2. halveg. 2. halveg startede som 1. med et massivt Greve pres. Denne gang gik det galt. Målene til 0-1 og 0-2 var dog begge nogle kludemål, som hverken var et resultat af gennemspillede angreb eller flotte afslutninger. HVB2 fortsatte dog ufortrødent og tilspillede sig flere og flere chancer efterhånden, som Greve spillerne blev trætte. Det var absolut ikke fortjent, at stillingen var 0-2, da der manglede 6 minutter. Moralen er dog helt i top. Først reducerede Morten Engholm til 1-2 på et rigtigt energimål og derefter hamrede Frederik Holt bolden op i krydset til 2-2. Et rigtigt "Holte-mål"! Til sidst gik der "skydetelt " i HVB2. Tre friløbere blev dog brændt på det skammeligste og drengene blev snydt for et klokkeklart straffe. 2-2 var trods alt det rigtige resultat i en rigtig herrefight. Indstillingen var helt i orden. Frederik Skov ydede igen en god præstation som sweeper. David Rigelsen og Kristian Kubel gjorde deres til at holde Greves angribere fra fadet. Mads Såby og Marc Teilman var med deres skotske spillestil - bidende tacklinger og stort løbepensum - med til at holde HVB2 inde i kampen. Og angriberne gjorde deres arbejde helt til sidst. Kønt var det ikke, men resultatet er godkendt.

Holdet var: Martin Mejdahl, David Rigelsen, Frederik Hubert, Frederik Skov (anfører), Kristian Kubel, Frederik Voss, Kasper Tangbæk, Mathias Baunsgaard, Marc Teilmann, Morten Engholm, Jihad Khalaf, Håkon Hemme Frederik Holt og Mads Såby.

Kampens spiller: Frederik Skov.

Kampens fighter: Mads Såby.

Kampens detalje: Frederik Holts mål til 2-2 HVB-tornadoen afgjorde kampen i første halveg

 

HVB-tornadoen leverede drømmemål på stribe

Kampen mod Endeslev-Vråby har vi ventet på siden nederlaget til SM sidste år. Det var ikke nødvendigt at sætte drengene op til den kamp - det kom helt af sig selv. Første halveg blev spillet på HVBs præmisser. De første 15 minutter bød på flot og hurtigt spil over kanterne og flere gode tilbud. Frederik Holt havde et flot hovedstød, som blev reddet på stregen, Frederik Tangbæk havde to store chancer og Morten Engholm blev snydt for et klart straffe. Efterhånden som kampen skred frem fik Endeslev-Vråby lukket bedre af bagude. Det betød at kampen blev spillet på midtbanen i resten af halvegen uden de store chancer. 

 

Det blev aftalt i pausen, at spillerne skulle være tålmodige. Det var der god grundt til, idet kampen fortsatte med at udspille sig på midtbanen.  De sidste 20 minutter vendte op og ned på kampen. Angrebene blev igen gennemført over kanterne, og chancerne begyndte igen at komme. Endnu et forsøg blev reddet på stregen inden Morten Engholm flugtede et hjørnespark direkte i mål. Dernæst var det Marc Teilmanns tur til at trylle. Først fik tre forsvarere en tur i karussellen. Dernæst blev målmanden snydt og til sidst blev bolden banket op i nettaget. De første to mål var flotte, men nummer tre var alligevel det flotteste. Nichlas saksesparkede ganske enkelt bolden i kassen - det kan ikke gøres meget bedre.

 

3-0 var OK men lige i underkanten. Heldigvis spillede vi "til 0" og holdt de defensive aftaler. Det kan kun gøres, hvis forsvar og midtbanen spiller med stor disciplin. Kristian Kubel løb igen mange kilometer og David Rigelsen og Frederik Hubert var yderst påpasselige. De 3*Frederik på midtbanen (Skov, Holt og Tangbæk) leverede varen og Mathias Baunsgård fik i glimt vist sit gode blik for spillet med lækre afleveringer i dybden af banen. Endnu engang skal det fremhæves, at HVB2 spiller til det sidste. Det stod 0-0 indtil 15 minutter før tid. Den moral skal været holdets kendetegn i foråret!! Tilhængere og holdleder siger tak for en flot og spændende kamp med nogle mål, vi nok ikke glemmer lige med det samme.

 

Holdet var: Joachim Engholm; David Rigelsen, Daniel Havsager, Frederik Hubert, Frederik Skov (anfører), Kristian Kubel, Frederik Tangbæk, Mathias Baunsgaard, Marc Teilmann, Morten Engholm, Jihad Khalaf, Håkon Hemme, og Niclas Petersen.

 

Kampens spiller: Nichlas Petersen.

Kampens fighter: Marc Teilmann. 

Kampens detalje: Saksesparksmål af Nichlas.

 

 HVB-tornadoen knuste Haslev FC i 2. halvleg

 Så blev det endelig tid til at komme på græs. HVB2 fik lov til at spille på Haslev stadions flotte græstæppe! 1. halveg var præget af, at begge hold skulle ud af startblokken. Der var meget spil på midten af banen og kun ganske få chancer i begge ender. Haslev havde et par meget nærgående forsøg. Først reddede Joachim Holm meget flot, hvorefter riposten blev banket på stolpen. Efter 20 minutter scorede Haslev til 1-0 efter et flot kontraangreb. 2-0 kom lige efter på en tilfældig chance, hvor ingen HVB'ere holdt deres markeringer. HVB2 havde to flotte angreb i slutningen af halvegen. Først var Morten Engholm meget tæt på og lige efter fik Jihad Khalaf sit gode forsøg reddet på selve målstregen. Og så var det heldigvis tid til pause!

 Der var en god og rolig stemning i pausen. Alle vidste, at kampen påtrods af de 0-2 var lige på vippen. Alle vidste også, at der skulle fightes langt mere, hvis HVB2 skulle tilbage i kampen. Marc Teilmann sendte et klart signal ved at tage de lange bukser af og spille resten af kampen i korte bukser. Det er lidt ligesom at smøge ærmerne op ...eller tage de kunstige tænder ud, fordi der skal kæmpes igennem. I det hele taget var Marc en af 2. halveg store profiler med fight, flotte afslutninger, gode driblinger, afleveringer og et mål. Overliggeren vibrerer stadig efter Marcs frisparksdrøn. En anden af de helt store profiler var Morten Engholm, som fejrede sin fødselsdag med 3 mål og en stor indsats helt i front. Derudover gjorde især Jihad Khalaf, Frederik Skov, Kristian Kubel og Frederik Tangbæk sig godt bemærket. Thore "Törjäger" Møller var som sædvanlig lige ved - to gode afslutninger viste, at han aldrig helt kan "pakkes" væk.

 Men tilbage til tornadoen! Hele 2. halveg blev spillet med stor gejst, hvor drengene blev ved til det sidste. 8 minutter før tid var HVB2 stadig bagud med 1-2 - men slutresultatet blev altså 4-2. Der blev bidt negle på sidelinien; men de rutinerede HVB2-tilhængere beroligede med, at der først er grund til ægte bekymring, når drengene er bagud med 4 mål. Tilhængere og holdleder siger tak for en flot og spændende 2. halveg.

 Holdet var: Joachim Engholm; David Rigelsen, Daniel Havsager, Frederik Hubert, Frederik Skov (anfører), Kristian Kubel, Frederik Tangbæk, Mathias Baunsgaard, Marc Teilmann, Morten Engholm, Jihad Khalaf, Christian Dam, og Thore Møller.

 

Kampens spiller: Morten Engholm. Kampens fighter: Jihad Khalaf. Kampens detalje: Dommerens annullering af egen offside kendelse påtrods af, at han havde fløjtet - hvis de havde scoret på den efterfølgende chance, så.....

 

Holdets kampråb: Hvad er vi: klaaaaaaar! Hvad er vi: klaaaaaaar! Hvem er vi: HVBBBBBBB! Pumaaaaaaaaa! (som altså blev holdets dyr i år)

Et godt SM med 5 sejre og et nederlag

HVB 2 havde efter et flot efterår kvalificeret sig til finalestævnet i Helsinge, hvor holdet sammen med de 15 øvrige puljevindere skulle kæmpe om guldet. Drengene havde store forventninger og var lidt spændte på, hvor gode de egentlig var efter et efterår uden den store modstand. Konklusionen var, at de var blandt de bedste - Kun sort uheld gjorde, at holdet ikke kom til at spille om medaljer.

Det hele startede med tre sikre sejre om lørdagen. 4-1 kampen mod Præstø var en lige kamp, hvor HVB scorede på sine chancer og holdt Præstø væk fra åbne målchancer. Kampens detaljer var Mathias Baunsgårds redning på målstregen og Kristian Podbielskis velplacerede langskudsmål. Kampen mod Lillerød blev vundet med 11-0. Næsten alle fik scoret – Martin ”målmand” Andersen prøvede endda at gå med op på et hjørnespark. Martin leverede også kampens detalje med en fænomenal redning på et langskud, som var på vej op i ”krydset”. Den sidste kamp mod Frederiksværk var holdet bedste kamp. Organiseringen har ikke været bedre i hele sæsonen. Bolden blev kørt godt rundt, inden den blev sendt i dybden til Morten Hansen og Frederik Holt. Begge angribere var giftige og sejren på 4-0 var ikke et mål for stor.

Søndagen startede med kvartfinalen mod Endeslev-Vråby. En rigtig knald eller fald kamp. HVB startede med at have 4 meget store chancer, som alle gik lige forbi eller blev reddet på stregen. Derefter blev det en rigtig nerve-kamp. Endeslev fik også spillet sig til et par chancer, og midt i anden halveg gik det galt. Resultatet på 0-2 var bare for ærgerligt og ikke i overensstemmelse med spillets fordeling. Sådan er fodbold også!

Så blev det tid til placeringskampe efter, at holdet havde sundet sig i omklædningsrummet. Kampen mod Hundige var dramatisk. HVB kom bagud med 0-1 efter hjørnespark. Frederik Holt udlignede til 1-1 på et fremragende frisparksmål. Dernæst blev det 1-2 også efter hjørnespark. Efter tre forsøg på træværket fik HVB udlignet 2 minutter før tid på et slidermål af Morten Hansen. Så var det tid til straffespark. Hundige kiksede to spark og HVB kun et. Alle vil huske David Rigelsens drøn på undersiden af overliggeren – som heldigvis gik i mål. Kampen mod Nyråd var ikke mindre dramatisk. Flere spillere kunne knap nok gå, da de gik på banen. HVB spillede bedst, men kom bagud med 0-1. Også i denne kamp udlignede Morten Hansen. Morten Hansen, Thore Møller, Frederik Holt, Frederik Hubert og Frederik Skov scorede alle sikkert. Og da Nyråd brændte sidste spark var sejren endnu engang i hus for HVB.

Vi fik ingen medaljer. Men holdet viste stor moral ved at vinde de to sidste kampe. 5. pladsen var trods alt et godt resultat for HVB. Vi fik vist, at vi var et HOLD! Vi fik også øvet straffesparkskonkurrencer – men den spænding kan holdlederen og tilskuerne sagtens undvære en anden gang.

Holdet bestod af: Martin Mejdahl Andersen, Frederik Skov, Christian Dam, Thore Møller Hastrup, Kristian Podbielski, David Rigelsen, Frederik Hubert, Frederik Holt, Mathias Baunsgård, Jihad Khalaf, Håkon Hemme, Morten Hansen  og Moritz Kossmann.

Stævnets HVBer blev: Martin ”målmand” Andersen.

Tak til god støtte på sidelinien fra familie og venner! Vi ses næste år.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

HVB - KFUM: En kamp der skulle overstås ! 


Det var svært for drengene at sætte sig op til den sidste kamp. Koncentratioen manglede under omklædning, opvarmning og i store dele af 1. halveg. Det er der nu ikke så meget at sige til - Det sker selv for de helt store hold i "La Primera". Der skal nu engang være noget på spil for at give kampene den rette stemning. Sejren på 8-1 var dog ikke et mål for stor. Der blev dog skruet op for dampen i 2. halveg, hvor angrebsspillet kom godt ud over fløjene.

 

Spillerne lovede inden kampen at gøre det lette, spille " seks mod tre" - dvs. have mange boldberøringer - og være positive over for hinanden. I starten af 1. halveg gik det ganske godt. Et lyspunkt var især Martin "målmand" Andersens flotte redning ved stillingen 0-0. Det er ikke let at være målmand, når det meste spil foregår på modstanderens halvdel. Det klarede Martin med bravour i dag. Frederik "Rhumba" Holt scorede et flot mål til 1-0 og spillede en god 1. halveg. Matthias "Løbestærk" Baunsgård fortsatte de gode takter fra de sidste kampe og scorede til 2-0 med hovedet. Kristian "OB" Podbielski var på midtbanen og var med i det meste. Som halvegen skred frem blev spillet mere og mere forkrampet. HVB ville for meget. Det var helt fortjent, at det godt kæmpende KFUM hold reducerede til 1-2.

 

2. halveg var klart bedre - og HVB spillede stille og roligt KFUM ned til sokkeholderne. Spillet kom mere ud over fløjene og målchancer blev produceret på samlebånd. Anfører Frederik Skov, Christian Dam og Jihad Khalaf  fik sendt bolden i mål og Mouritz Kosman havde et godt skud på overliggeren. Der blev slappet af de sidste 5-10 minutter og KFUM fik plads. Endnu et par store redninger af Martin og en stolpe kom i vejen for flere KFUM mål. Kampen var god som opvarmning til SM - En skidt generalprøve giver som bekendt et flot premiere. Samtidig må holdlederen nok erkende, at David "Tøffe" Rigelsen hører til på midtbanen. Holdets plæneklipper skal ind på midten igen. Spørgsmålet er så, hvem der skal spille sweeper. Et godt bud kunne være holdets altmuligmand Thore "Torjäger" Møller. Så har han vist prøvet det hele i denne sæson!!

 

Alt i alt kamp der skulle overstås. Der var stemning, en våd holdleder og champagne i omklædningsrummet. SM venter. I de næste par uger skal vi holde dampen oppe.....og hvem ved, hvad der så sker?


Kampens spiller: Matthias Baunsgaard.

 

Tølløse-HVB: Tillykke med puljesejren! 


Kampen mod Tølløse blev spillet på opvisningsbanen - Og kampens sidste mål var da også ren opvisning. Det starter med, at Kristian Podbielski bryder et angreb, afdribler to modstandere, spiller bolden i dybden til Jihad Khalaf, som tager et hurtigt træk ind i målfeltet, afleverer skråt bagud med hælen (!!) til Frederik Hubert, som kommer bagfra, afdribler to modstandere og banker bolden op i krydset.  Et flot og gennemspillet angreb som viser, hvor enkelt fodboldspillet er, når det spilles med indersiden af hovedet. Målet må ganske enkelt kandidere til årets mål i årgang '92.

 

Der blev endnu engang givet hånd på, at kampen skulle vindes på en stærk defensiv. Dog blev det aftalt, at midtbanen - især David Rigelsen og Mathias Baunsgaard - skulle satse mere offensivt. Defensiven fungerede som sædvanlig flot med en meget sikker indsats af sweeper Kristian Podbielski. Det offensive spil var også klart bedre denne gang. Selvom Tølløse spillede meget defensivt lykkedes holdet med flere gennemspillede angreb. 2-0 ved halveg var et par mål for lidt. Frederik Holt scorede til 1-0 og Håkon "Listetyv" Hemme sneg sig endnu engang til en scoring. Håkon står bare på det rigtige sted igen og igen. 

 

HVB  spillede en fornem 2. halveg. Anfører Frederik Skov havde en fod med i det meste og måtte først ud for at trække luft efter 55 minutter for fuld damp. Mathias Baundgaard spillede også en flot kamp på midtbanen. For anden kamp i træk formåede Mathias at være bindeleddet mellem forsvar og angreb og tog endda turen med helt tilbage et par gange. Målet til 3-0 blev scoret af Thore "Torjäger" Møller. Efter at have tæmmet bolden, blev den flugtet sikkert i kassen. Målet til 4-0 - ja, det var altså årets mål!!! Endelig skal Jihad Khalaf fremhæves for stor præstation helt fremme i front.  

 

Alt i alt en god  kamp. Der var  stemning på sidelinien efter kampen. HVB2 har vundet puljen og er klar til SM. I de næste par uger skal pasnigsspillet styrkes yderligere - så er drengene klar til at tage det sidste skridt!


Kampens spiller: Jihad Khalaf.
 

 
Greve-HVB: Pligtsejr på  6-0
 

Kampens resultat tegner ikke det helt rigtige billede af kampen. Der var chancer til det tredobbelte antal mål. De mange friløbere og store chancer tæt inde under mål skal simpelthen omsættes til flere scoringer. Koncentrationen skal i vejret - det var det, vi fik med fra kampen i dag.

 

Der b lev givet hånd på, at kampen skulle vindes på en stærk defensiv og opbakning til boldholderen - dvs. ham der har bolden. Det første levede holdet op til. De gange, hvor Greve kom til chancer, kan tælles på en finger. Det kan ikke gøres meget bedre. Endnu var de to backs Frederik "Hubii" Hubert og Johannes Pedersen samt sweepere Kristian Podbielski (1. halveg) og Frederik Skov (2.halveg) meget sikre. Opbakningen skal der derimod arbejdes med. Det drejer sig dels om, at få de to midtbanekæder til at hænge bedre sammen, og dels om at få spillet bolden lidt mere rundt, skifte side og til tider spille bagud - Bolden bliver for ofte spillet fremad med 180 km i timen.

 

HVB lagde en meget tungt pres på Greve i 1. halveg og kunne gå til pausen med en føring på 4-0. Der var 4 forskellige målscorere nemlig Thore "Torjäger" Møller, Frederik Skov, Håkon Hemme og Matthias Baunsgård. Første målscoring var lige efter bogen. Morten Hansen spillede flot "Skover" fri til sikker scoring. Blæsten drillede en del i 2. halveg. Flere gode skudforsøg blev "hængende" i luften. Christian Dam og Morten Hansen fik dog bolden over stregen - Morten skylder et par mål i næste kamp!! I anden halveg begyndte spillet at flyde bedre. David Rigelsen og Kristian Podbielski og Matthias Baunsgård fik spillet til at køre på den rigtige måde. Sådan skal vi starte med at spille i næste kamp mod Tølløse. 

 

Alt i alt en OK kamp. Vi frøs på sidelinien; men stemningen i omklædningsrummet var helt i top efter kampen. Det lugter lidt af.........

 

Kampens spiller: Matthias Baunsgård.

 

HVB - Såby Fodbold 3 - 0: "Så kan vi kende jer igen" !.
 

Inden kampen gav spillerne hinanden hånd på, at der skulle fightes til sidste dommerfløjt. Samtidig var alle med på, at kampen skulle vindes i forsvaret. Såbys hurtige og tekniske angribere måtte simpelthen ikke få lige så meget plads som sidste gang. Der blev fightet, og kampen blev vundet på et yderst koncentreret defensivt arbejde. Såby havde ikke et farligt skud på mål i hele kampen. Kampen var en intens affære.

 

Såby stod også godt i forsvaret i 1. halveg, og det var kun Frederik Holt, som var i stand til at udfordre modstanderens forsvar. Det skete bl.a. med et godt hovedstødsmål til 1-0 midt i halvegen. Boldene blev spillet hurtigt forbi midtbanen. Desværre var Såbys forsvarsspillere for hurtige. HVBs forsvar - med Kristian Pobielski, Johannes Pedersen og Frederik Hubert - havde ligeledes fat i deres modspillere. Derfor blev 1. halveg mere spændende end køn at se på.

 

2. halveg var langt bedre. Frederik Holt, Frederik Skov, Thore Møller, David Rigelsen og Håkon Hemme fik bedre fat på midbanen Det betød, at HVBs hurtige spil over fløjene blev bedre og bedre. Chancer kom der flere og flere af, og Frederik Holt tordnede fuldt fortjent bolden i nettet til 2-0. Samme spiller gav også en prøve på en helt ny finte: Holtes-Rumba-Finte. Håkon Hemme listede sig i øvrigt frem 5 minutter før tid og scorede det sidste mål. Alt i alt var spillerne, holdlederen og tilskuerne godt tilfredse med kampen. HVB fik æren igen!!

 

Kampens spiller: Frederik "Rhumba" Holt.

 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Hedehusene - HVB 2-1: "En kamp vi kan lære af" !!.

Hedehusene vandt højst overraskende 2-1. Fortjent var det overhovedet ikke; men sådan er fodbold også. HVB scorede ikke på sine chancer, og så gik det galt. Spillerne lærte nok at få armene ned, smøge ærmerne op og spille for fuld damp, indtil dommeren har fløjtet kampen af. Drengene ved heldigvis godt, at der skal andre boller på suppen, hvis de skal til SM. Slut-Prut-Finale! HVBs mål blev scoret af Morten Hansen.

Kampens spiller blev: Martin "Målmand" Mejdahl Andersen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Roskilde KFUM - HVB 0-11: Forsvaret scorede 5 mål !!.

Man kunne tydeligt se at HVB igen havde Jesper tilbage som holdleder, holdet var klar fra start og spillede hele kampen sikkert og flot.

Men HVB startede igen tøvende og med for mange upræcise afleveringer, men da holdet midt I halvlegen kom foran 1-0, var det endnu engang holdets tanks centerforward Morten Hansen, som åbnede på en af hans velkendte ryk. 2-0 blev det på et gennemspillet angreb af Jihad Khalaf og Chritian Dam, herefter sluttede højre forsvarer Thore Møller-Hastrup af med et one-man scoringsshow med et vaskeægte hattrick, hvor Thore står der hvor bolden kommer og scorede både med fødderne og hovedet. Efter pausen gjorde Frederik Holt ham det efter, på endnu et flot vaskeægte hattrick med 3 venstrebensscoringer. Og som det ikke var nok scorede Frederik Hubert som var sat frem 2 flotte venstrebensscoringer, selvom han normalt spiller venstre forsvarer. Udover dette kom også Morten Hansen på scoringslisten I 2. halvleg.

Kampens spiller blev: Thore Møller-Hastrup

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
HVB– Tølløse 6-1: Flot sammenspil.

HVB fortsatte det flotte spil og kombinerede sig forbi de hårdt kæmpende Tølløse spillere, som havde barrikaderet sig foran eget mål og som vanligt tog det lidt tid før HVB fik åbnet scoringen ved Morten Hansen, herefter styrede HVB begivenhederne og fik yderligere scoret 5 mål ved Frederik Holt, Frederik Skov og Morten Hansen. Tølløse fik reduceret da Søren lavede en dårlig udskiftning og målet må han tage på sin kappe !!

Kampens spiller blev Kristian Podbielski, med flot sweeper spil og Fighter blev Frederik Skov med hårdt og godt arbejde på midtbanen. Holdet fungerer godt i den nuværende 3-4-3/3-6-1 formation og alle kender deres pladser og opgaver.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

HVB-Greve: Sikker sejr på 10-2

Weekendens kamp var en af den slags kampe, som bare skulle vindes, hvis HVB skal vinde rækken. Det blev den så på en god 1. halveg, hvor medvinden blev udnyttet på bedste vis til en 7-0 føring. Morten Hansen blev flere gange spillet fri, og det gav de sædvanlige mål. Thore Møller listede sig også op i feltet et par gange med et hovedstød på overliggeren og et drøn i "krydset" som resultat. Efter halvegen tog drengene sig en slapper - det var ikke helt efter planen. Greve fik scoret to mål inden tingene blev sat på plads i de sidste 10 minutter. Her blev bolden spillet rundt, så Greve spillerne blot kunne se på. Anfører Frederik Skov og Moritz Kossman sørgede for en god afslutning på kampen. Ellers vil kampen blive husket for Martin "målmand" Andersens brændte straffespark og Johannes Pedersen sikre spil som højre back. Målene blev scoret af Morten Hansen, Frederik Holt, Thore Møller, og Frederik Skov. Moritz Kossman blev kampens spiller.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kr. Såby - HVB: En spændende kamp.

 Efter en meget flot sæsonstart med en storsejr på 14-0 over Hedehusene, var der kamp til stregen mod Kr. Såby. En meget lige 1. halvleg sluttede med, at Kr. Såby bragte sig foran 1-0. Heldigvis er det sådan, at HVB kan fighte, når spillet ikke er lige så flot, som det plejer. 10 gode minutter i starten af 2. halveg bragte HVB foran 2-1, bl.a. på et flot langskudsmål fra Frederik Skov. Derefter udlignede Kr. Såby til 2-2. Da alle regnede med, at kampen ville ende uafgjort, tog Morten Hansen kampen i egen hånd. Først med en flot frispilning til Frederik Holt - som scorede til 3-2 - og dernæst med et slider-mål til 4-2. Så kunne holdleder og de mange forældre heldigvis ånde lettet op. Når vi vinder på en sådan dag, kan det ikke gå galt! Frederik Hubert blev kampens spiller på en stor indsats i forsvar og på midtbane. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

HVB - Hedehusene: Fantastisk start med en sejr på 14-0!

Hedehusenes træner var henne for at sige pænt tak for opvisningen efter kampen. Det det var helt fortjent set i lyset af, at HVB netop havde spillet en kamp som i perioder var ren opvisning i godt sammenspil og flotte mål. Efter en stille start gik Drengene amok. Det var især Frederik holt og Frederik Skov som drev gæk med modstanderne på venstre banehalvdel. Det gav gode afleveringer til medspillerne og et par flotte mål. 5-0 efter 1. halveg kunne være en sovepude for HVB. Det var det ikke. I 2. halveg var det så spillerne i højre side, som tog over. Håkon Hemme, Thore Møller og Jihad Khalaf viste flot sammenspil og kom alle på måltavlen. Hvad så med spillere midt på banen. Morten Hansen blev - som sædvanlig - topscorer med 4 mål og David Rigelsen blev kampens spiller. David levede op til sit ry som holdets "plæneklipper". Flot kamp og stor tak fra alle os på sidelinien - hvilket også kom fra dem fra Hedehusene

 

 

 

 


Copyright(c) 2004 HVB 92. All rights reserved.